Netflix viser "Der kunne ikke oprettes forbindelse til Netflix"

Du vil muligvis se meddelelsen:

Der kunne ikke oprettes forbindelse til Netflix

Det betyder, at oplysninger på enheden skal opdateres. Følg trinnene for at løse problemet.

Android-baseret telefon eller -tablet

Ryd Netflix-appdata

Nulstilling af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Gå til startskærmen eller app-listen på din enhed.

2. Tryk og hold ned på Netflix-appen, og tryk derefter på App info.

3. Tryk på Lagring og cache > Ryd lagring > OK.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Trinnene til at rydde en apps data kan være anderledes for din enhed. Se vejledningen, der fulgte med enheden, eller kontakt producenten.

Log af Netflix

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på Log ud , og tryk derefter på Log ud for at bekræfte.

5. Log på Netflix, og prøv igen.

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en anden computer eller mobilenhed til at oprette forbindelse til det samme wi-fi eller netværk, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå derefter til netflix.com/clearcookies, og log på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan forbinde din konto med Netflix-tjenesten i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får en fejlmeddelelse i din browser, mens du udfører dette trin, kan problemet være et andet. Kontakt os for at få yderligere hjælp.

iPhone, iPad eller iPod touch

Log af Netflix
  1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Menu ikonet mere øverst til højre.

4. Tryk på Log ud  ikon for at logge ud, og tryk derefter på Log ud for at bekræfte.

5. Log på Netflix, og prøv igen.