Netflix viser "Der var et problem med dette download. (VC2-CV2-B23000)"

I visse tilfælde vil du se fejlen:

Der var et problem med dette download. (VC2-CV2-B23000) (There was a problem with this download. (VC2-CV2-B23000))

Det betyder, at du har overskredet det maksimale antal enheder, som kan gemme downloadede titler på samme tid. Du kan bruge 1, 2 eller 4 enheder til at downloade titler afhængigt af dit abonnement. For at downloade til en ny enhed kan du enten fjerne downloadede titler fra en eksisterende enhed eller opgradere dit streamingabonnement.

Fjern downloadede titler fra en eksisterende enhed

Hvis du er færdig med at bruge en enhed til at se downloadede titler, er det en god ide at slette disse titler fra enheden. Når du har slettet alle downloadede titler fra enheden, skal du oprette forbindelse til internettet og starte Netflix-appen. Det giver vores systemer mulighed for at se, at enheden ikke længere bruges til at se downloadet indhold, og det giver dig mulighed for at downloade titler på en ny enhed.

Hvis en enhed bliver væk eller ødelægges, eller den på anden vis bliver ude af stand til at oprette forbindelse til Netflix, udløber enheden automatisk efter 30 dage, og du vil kunne downloade titler på en anden enhed.

Skift abonnement

Hvis du vil gemme downloadede titler på flere enheder, kan du skifte til et understøttet abonnement. Vores abonnementer giver dig mulighed for at streame indhold og gemme downloadede titler på 1, 2 eller 4 enheder på samme tid.