Netflix-fejl M7121-1331

Hvis du får fejlkoden M7121-1331 på din computer, skyldes det normalt et problem med din browser. Følg nedenstående trin for at løse problemet.

Kontrollér, at din browserversion er understøttet

Kontrollér, at din browserversion er understøttet ved at tjekkesystemkravene til Netflix.

Hvis din browserversion ikke er understøttet, skal du opdatere din browser til den seneste version eller bruge en browser, der understøtter HTML5.

Følg nedenstående trin til fejlfinding, hvis din browserversion ikke er understøttet.

Slå Chrome-udvidelser fra

Hvis du bruger Chrome, kan du slå unødvendige udvidelser fra.

1. Indtast chrome://extensions i Chromes adresselinje.

2. Slå aktiverede udvidelser fra.

Bemærk:
    Udvidelser angivet under Chrome Apps skal ikke slås fra.
  3. Prøv Netflix igen.

Hvis disse trin løser dit problem, kan du prøve at aktivere dine udvidelser en efter en for at fastlægge, hvilken udvidelse der forhindrer Netflix i at fungere korrekt.

Geninstaller Google Chrome

1. Følg Googles trin til at afinstallere Chrome på din computer.

2. Brug en anden browser, og følg trinnene for at installere den nyeste version af Google Chrome.