Netflix-fejl 40102

Der kunne ikke afspilles på den valgte enhed. Prøv igen senere. (40102)

Denne fejl opstår, når et netværksproblem forhindrer din enhed i at få forbindelse til Netflix.

Sådan løser du dette problem:

Kontrollér dit wi-fi-netværk for Chromecast

1. Åbn appen Google Home  på din iPhone eller iPad. Hvis du ikke har den, kan du hente den i App Store .

2. Tryk på ikonet Start nederst til venstre, og rul derefter ned for at finde din Chromecast.

• Hvis du ikke kan finde din Chromecast, eller den vises som Offline, skal du tjekke, at den sidder i stikket, og at den er tilsluttet det samme trådløse netværk som din iPhone eller iPad. Følg Googles trin til at slutte din Chromecast til det rigtige netværk.

• Hvis din Chromecast vises som On, er den på det rigtige netværk.

3. Åbn Netflix, og prøv igen.

Opret forbindelse til netværket igen

1. Vælg Indstillinger (Settings) på din iOS-startskærm.

2. Vælg Wi-Fi.

3. Vælg dit aktuelle netværk.

4. Vælg Glem dette netværk (Forget This Network).

5. Vælg Glem (Forget).

6. Når der ikke længere er forbindelse til netværket, kan du oprette forbindelse til dit foretrukne netværk igen.

7. Prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din enhed og at alt dit udstyr til hjemmenetværket er slukket og frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk for din mobilenhed.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for enheden igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontrollér, om du har en aktiv VPN-forbindelse

Hvis du bruger en VPN-forbindelse, kan du prøve at slå den fra.

Hvis du ikke ved, om VPN er slået til, skal du følge nedenstående trin.

Bemærk:
Nogle antivirusprogrammer leveres med en VPN-forbindelse, der kan være slået til. Kontakt leverandøren af antivirusprogrammet for at få flere oplysninger eller hjælp.
  1. Åbn en webbrowser på en computer eller en mobilenhed på samme netværk som den enhed, du har problemer med.

2. Gå til fast.com. Netflix starter en forbindelsestest.

3. Når testen er gennemført, skal du klikke på Vis flere oplysninger.

4. Notér dig det viste land ud for Klient.

5. Hvis landet ikke stemmer overens med din placering, betyder det, at din enhed eller dit netværk bruger en aktiv VPN-forbindelse. Prøv at slå funktionen fra, og prøv derefter Netflix igen. Kontakt VPN-udbyderen for at få hjælp til at slå VPN fra.

Netflix Kundeservice kan ikke hjælpe dig med at slå en VPN-forbindelse fra, fordi trinnene er forskellige for hver VPN-app eller -tjeneste.

Hvis det ikke har hjulpet at slå din VPN fra, eller placeringen vist på fast.com stemmer overens med din placering, skal du gå til næste trin.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.