Netflix-fejl C7121-1331

Hvis du ser fejlkoden C7121-1331 på din Google Chromebook eller Chromebox, skyldes det normalt et problem med den version af Chrome, du bruger. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Opdater din computer

1. Slut din computer til internettet via wi-fi eller Ethernet. Opdateringer kan ikke installeres over et mobilnetværk.

2. Klik på statusområdet (i nederste højre hjørne, hvor dit kontobillede vises).

3. Vælg Indstillinger (Settings).

4. Vælg Om Chrome OS (About Chrome OS) i menuen i venstre side.

5. Vælg Søg efter, og anvend opdateringer (Check for and apply updates).

6. Din computer vil installere alle nødvendige opdateringer. Når opdateringerne er installeret, skal du vælge Genstart (Restart) for at opdatere.

7. Prøv Netflix igen, når din computer er genstartet.

Du skal bruge en stabil kanal i Chrome

Advarsel: Alt indhold slettes på din Chromebook, hvis du skifter fra en eksperimentel kanal til en stabil kanal. Dette omfatter downloadede filer, billeder, ejertilladelser og gemte netværk for alle konti. Du skal logge ind med din Google-konto igen.
  1. Log på din Chromebook med din ejerkonto.

2. Vælg klokkeslæt nederst til højre.

3. Vælg Indstillinger tandhjulsikon (Settings).

4. Nederst til venstre skal du vælge Om Chrome OS.

5. Vælg Flere oplysninger (Additional details).

6. Ud for "Kanal" skal du vælge Skift kanal (Change channel).

7. Vælg Stabil.

8. Vælg Skift kanal (Change channel).

9. Prøv Netflix igen.

Kontrollér din version af Chrome

1. Klik på statusområdet i nederste højre hjørne, hvor dit kontobillede vises.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Om Chrome OS (About Chrome OS) øverst på siden for at se din version.

• Hvis din version er 68.0.3440.117 eller lavere, skal du kontakte producenten af enheden for at få hjælp til at opdatere din Chrome-version til 68.0.3440.118 eller højere. Hvis du ikke kan opdatere Chrome, skal du bruge en anden Netflix-kompatibel enhed for at fortsætte med at streame.

• Hvis din version er 68.0.3440.118 eller højere, og du fortsat ser denne fejl, skal du kontakte Netflix Kundeservice, så vi kan undersøge det nærmere.