Netflix-fejl U7361-1253-80070057

Hvis du får fejlkoden U7361-1253-80070057 på din Windows 10-baserede computer, skyldes det normalt et problem med gemte oplysninger eller indstillinger på enheden. Følg nedenstående trin for at løse problemet.

Deaktiver lydudvidelser

1. På Windows Start-menuen på din computer skal du klikke på Indstillinger tandhjulsikon til indstillinger.

2. Klik på System.

3. I venstre side skal du klikke på Lyd (Sound).

4. Øverst til højre skal du klikke på Kontrolpanel for lyd (Sound Control Panel).

5. I vinduet Lyd (Sound), der åbnes, skal du klikke på enheden med et grønt flueben.

6. Klik på Egenskaber (Properties).

7. Klik på fanen Udvidelser (Enhancements).

8. Kontrollér, at Deaktiver alle udvidelser (Disable all enhancements) er slået til.

• Hvis du ikke kan se fanen Udvidelser (Enhancements), eller hvis Deaktiver alle udvidelser (Disable all enhancements) allerede er slået til, skal du fortsætte til næste trin nedenfor.

Næste skridt

Vi er ved at undersøge denne fejl. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.