Netflix viser "Der opstod en fejl i enheden. (500.-115)"

Hvis du ser fejlen:

Der opstod en fejl i enheden. Prøv igen. (500.-115) (Device failure occurred. Please try again. (500.-115))

Det skyldes normalt, at der er gemt oplysninger på din Android-baserede telefon eller tablet, som skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Afslut og genåbn appen
  1. Gå til startskærmen eller app-listen på din enhed.

2. Hold appen nede, og tryk derefter på App info.

3. Tryk på Gennemtving afslutning > OK.

4. Åbn appen, og prøv igen.

Bemærk:
Trinnene til at afslutte og åbne en app igen kan være anderledes for din enhed. Se vejledningen, der fulgte med enheden, eller kontakt producenten.