Netflix-fejl tvq-pb-101 (5.2.102)

Denne fejl opstår, når et problem med data, som er gemt på din enhed, forhindrer Netflix i at afspille.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

PlayStation 4

Opdater Netflix-appen

1. Begynd fra PS4-startskærmen.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du holde PS-knappen på midten af controlleren nede, vælge Luk program (Close Application) og derefter vælge OK.

2. Naviger til sektionen Tv og video (TV & Video), og markér Netflix.

3. Tryk på knappen Indstillinger (Options) på controlleren.

4. Vælg Søg efter opdateringer (Check for Updates).

5. Hvis der blev fundet en ny version af Netflix-appen, skal du bekræfte valget og downloade opdateringen.

6. Prøv Netflix igen.

Kontrollér indstillinger for dato og klokkeslæt

Hvis datoen og klokkeslættet på din enhed er meget forskellig fra den aktuelle dato og det aktuelle klokkeslæt, vil det give problemer med videoafspilningen. For at indstille tiden:

1. Gå til Indstillinger (Settings) fra hovedmenuen.

• Hvis du ikke står i hovedmenuen, skal du holde knappen PS midt på controlleren nede. Vælg Afslut (Quit), og tryk derefter Ja (Yes) for at vende tilbage til startsiden.

2. Vælg Dato og klokkeslæt (Date and Time).

3. Vælg Dato og tidsindstillinger (Date and Time Settings).

4. Vælg Indstil via internettet (Set Using internet).

5. Vælg Indstil automatisk (Set Automatically), hvis afkrydsningsfeltet ikke allerede er markeret.

6. Vælg Indstil nu (Set Now).

7. Prøv Netflix igen.

Set-top-boks eller streamingafspiller

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Fejlfinding af din hardwaretilslutning

Der er muligvis et problem med forbindelsen mellem enheden og tv'et.

Sådan løser du dette problem:

1. Sørg for, at du anvender et HDMI-kabel.

2. Prøv at bytte om på enderne af HDMI-kablet.

3. Omgå eventuelle modtagere eller lydsystemer ved at slutte enheden direkte til dit tv via et HDMI-kabel.

4. Prøv at oprette forbindelse til en anden HDMI-port på dit tv.

5. Prøv et andet HDMI-kabel.

6. Prøv en HDMI-port på et andet tv, hvis du har adgang til det.

• Hvis du kan streame på et andet tv, kan der være et problem med HDMI-indgangen på det oprindelige tv. Kontakt producenten for at få hjælp.

Smart-tv

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Kontakt producenten af enheden

Disse trin kan slette apps, data og indstillinger, der er gemt på din enhed. Sørg for at have dit wi-fi-navn, din adgangskode og Netflix-loginoplysninger klar, før du fortsætter.

Kontakt firmaet, der har fremstillet din enhed, for at løse problemet.

Når du taler med dem, skal du bede dem om hjælp med disse trin. Efter hvert trin kan du prøve Netflix igen, for at se om det har virket..

1. Opdater din enheds firmware eller software til den seneste version.

2. Nulstil enheden til de oprindelige indstillinger, som da du fik den.

Hvis dette ikke kan løse problemet, eller disse trin ikke virkede, skal du bruge en anden enhed til at se Netflix på.

Xbox 360

Slet data, der er gemt i Netflix

1. Vælg Indstillinger, og derefter System i Xbox Dashboard.

2. Vælg Lager (Storage).

3. Vælg Alle enheder (All Devices), hvis det er muligt, eller vælg den første enhed på listen. Det er sandsynligvis et hukommelseskort (Memory Unit), et USB-lager (USB storage) eller en harddisk (Hard Drive).

Bemærk:
    Følg nedenstående trin for hver enhed, hvis du ser flere enheder.
  4. Vælg Spil og apps (Games and Apps).

5. Vælg Netflix.

6. Vælg Gemt Netflix-spil (Netflix Saved Game).

7. Vælg Slet (Delete).

8. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

9. Hvis du ser Netflix Xbox 360-spil (Netflix Xbox 360 Game), skal du vælge det og derefter vælge Slet og bekræft (Delete and confirm).

10. Hvis du ser Opdatering af Netflix-titel (Netflix Title Update), skal du vælge det og derefter vælge Slet og bekræft (Delete and confirm).

11. Prøv Netflix igen.

Afinstaller og installer Netflix-appen igen

Afinstaller Netflix

1. Gå til Xbox 360-dashboardet, og vælg Apps > Mine apps (My Apps).

2. Markér Netflix-appen.

3. Tryk på knappen X for at se oplysninger om appen.

4. Vælg Slet (Delete) > Ja (Yes).

Geninstaller Netflix

1. Gå til Xbox 360-dashboardet, og gå til Apps.

2. Vælg Netflix for at downloade appen.