Afspilningsfunktionerne fungerer ikke på Chromecast

Hvis afspilningsfunktionerne holder op med at virke på din mobile enhed, mens du bruger Chromecast, skyldes det normalt, at der er data på din enhed, som skal opdateres. Følg nedenstående trin for din enhed for at løse problemet.

Android

Skift Netflix-profil

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.profilknap

3. Tryk på din profil profilknap, og tryk derefter på en anden profil for at skifte til den.

4. Følg ovenstående trin for at skifte tilbage til den oprindelige profil.

5. Prøv at caste Netflix igen.

Afslut og genåbn appen

1. Gå til startskærmen eller app-listen på din enhed.

2. Hold appen nede, og tryk derefter på App info.

3. Tryk på Gennemtving afslutning > OK.

4. Åbn appen, og prøv igen.

Bemærk:
Trinnene til at afslutte og åbne en app igen kan være anderledes for din enhed. Se vejledningen, der fulgte med enheden, eller kontakt producenten.

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

iPhone, iPad eller iPod touch

Skift Netflix-profil

1. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.profilknap

2. Tryk på dit profil-ikon profilikon, og tryk derefter på en anden profil for at skifte til den.

3. Følg ovenstående trin for at skifte tilbage til den oprindelige profil.

4. Prøv at caste Netflix igen.

Afslut og genåbn appen

1. Åbn appskifteren ved at trykke to gange på knappen Start. Hvis din enhed ikke har startknappen, skal du stryge opad fra bunden af skærmen og holde.

2. Før fingeren opad på appen for at lukke den.

3. Åbn appen, og prøv igen.

Bemærk:
Disse trin kan være anderledes på din enhed. Gå til Apples supportwebsted for at se, hvordan du lukker og genåbner en app på iPhone eller iPad.

Genstart din iPhone eller iPad

1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.