Netflix viser "Der opstod en fejl i enheden. (501.-109)"

Hvis du ser fejlen:

Der opstod en fejl i enheden. Genstart din enhed og prøv igen. (501.-109)

Skyldes det normalt oplysninger, som er gemt på din enhed, og som skal opdateres. Følg nedenstående trin til fejlfinding på enheden for at løse problemet.

Android-baseret telefon eller -tablet

Sluk for din enhed, og tænd den igen.
  1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Chromebook eller Chromebox

Luk computeren
  1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.