Netflix-fejl -11800

Hvis du får fejlkoden -11800, vil den ofte være ledsaget af en af følgende fejlmeddelelser:

Der opstod et problem under afspilning af dette element. Prøv igen senere, eller vælg et andet element. Gå til www.netflix.com/support for at få flere oplysninger.
Kan ikke afspille titel. Prøv igen senere.

Skyldes det normalt oplysninger, som er gemt på din enhed, og som skal opdateres. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Apple TV

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

iPhone, iPad eller iPod touch

Genstart din iPhone eller iPad

1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.

Opdater Netflix-appen

1. Tryk på App Store på startskærmen.

2. Tryk på Søg, og indtast "Netflix".

3. På listen skal du trykke på Netflix og derefter trykke på Opdater. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple ID. Hvis du har glemt den, kan du følge Apples trin for at nulstille den.

4. Prøv Netflix igen, når opdateringen er udført.