Netflix-fejl NW-6-403

Du kan evt. se fejlkoden NW-6-403 sammen med meddelelsen:

Der opstod en fejl med Netflix.

Det skyldes normalt et netværksproblem, der forhindrer din enhed i at oprette forbindelse til Netflix. Følg nedenstående trin for din enhed for at løse problemet.

Blu-ray-afspiller

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl din Blu-ray-afspiller.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for Blu-ray-afspilleren igen, og prøv at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

PlayStation 3

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

PlayStation 4

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

PlayStation 5

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Næste skridt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.

Roku

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tag stikket til dit modem og router ud af stikkontakten.

3. Vent 30 sekunder.

4. Tilslut dit modem.

5. Vent ét minut.

6. Tilslut din router.

7. Vent ét minut.

8. Tilslut din enhed.

9. Prøv Netflix igen.

Nogle modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Set-top-boks eller streamingafspiller

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din set-top-boks og alt udstyr til dit hjemmenetværk er frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk eller frakobl set-top-boksen.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for set-top-boksen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Smart-tv

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl dit Smart-tv.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingsafspilleren, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Xbox 360

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Xbox One

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Xbox Series X/S

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.