Netflix-fejl OF.NA.6

Hvis du får fejlkoden OF.NA.6 på din Android-baserede telefon eller tablet, ledsages den ofte af en af følgende meddelelser:

Sikkerhedskrav til downloads
Du er nødt til at bruge en anden enhed til at downloade serier og film. (OF.NA.6)
Enheden opfylder ikke sikkerhedskravene. (OF.NA.6) (This device does not meet the security requirements. (OF.NA.6))

Det indikerer, at downloadfunktionen ikke understøttes på din enhed. Da en lang række forskellige enheder med forskellige egenskaber bruger Android OS, er visse Android-baserede enheder ikke kompatible med downloadfunktionen. Hvis du vil downloade serier eller film fra Netflix, skal du bruge en anden enhed. Få mere at vide ved at læse vores artikel om downloads.