Jeg kan ikke gemme downloads på mit SD-kort på min Android-baserede enhed.

Hvis du ikke har mulighed for at gemme downloadede serier og film på dit SD-kort på din Android-baserede telefon eller tablet, skyldes det som regel et problem med selve SD-kortet. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Indsæt dit SD-kort igen

1. Åbn appen Indstillinger (Settings) på enheden.

2. Tryk på Lager og USB (Storage & USB).

3. Tryk på Skub ud (Eject).

4. Sluk for din mobil.

5. Afhængigt af din enhed skal du fjerne SD-kortbakken eller bagcoveret. (Løft eventuelt låsen, der holder SD-kortet på plads.)

6. Fjern SD-kortet fra porten.

7. Sæt SD-kortet tilbage i porten. (Hvis du løftede låsen, skal du trykke den ned igen).

8. Tænd din telefon igen, start Netflix-appen, og prøv at downloade din titel igen.

Prøv et andet SD-kort

Prøv at sætte et andet SD-kort i din enhed. Hvis du er i stand til at gemme downloadede serier og film på et andet SD-kort, kan der være et problem med dit oprindelige SD-kort, der kræver formatering eller udskiftning. Kontakt din enhedsproducent for at få hjælp til at formatere dit SD-kort.

Hvad gør jeg nu?

Hvis du har gennemført ovenstående trin, men stadig ikke kan gemme downloads på dit SD-kort, understøtter din enhed eller SD-kort muligvis ikke denne funktion, og du skal bruge et internt lager til at downloade titler fra Netflix.