Netflix-fejl C1-U7135-1957-205007

Hvis du får fejlkoden C1-U7135-1957-205007 på en Windows-baseret computer eller tablet, kan den være ledsaget af meddelelsen:

E-mail-adressen eller adgangskoden er forkert. Prøv igen.

Det betyder, at der var et problem med at logge på. Følg disse trin for at løse problemet.

Kontrollér adgangskoden to gange
  • Kontrollér, at du har indtastet den rigtige adgangskode.

• Hvis adgangskoden er korrekt, kan du sende dig selv en e-mail til nulstilling af adgangskoden (eller nulstille via mobil hvis du har angivet dit mobilnummer).

• E-mailen indeholder et link, der automatisk logger dig på Netflix. Du vil derefter blive bedt om at oprette en ny adgangskode.

• Sørg for at bruge linket inden for 24 timer. Hvis linket udløber, kan du sende dig selv en ny e-mail til nulstilling af adgangskoden.