Netflix viser: "For mange loginforsøg. (-56)"

I visse tilfælde vil du se en meddelelse på din Android-baserede mobil eller tablet, der siger:

For mange loginforsøg. Prøv igen senere. (-56)" (Too many login attempts. Please try later. (-56))

Det skyldes normalt et problem, der opstår, når du logger ind med din enhed. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Log på en anden enhed

For at lokalisere dit problem skal du logge ind på Netflix på en anden enhed.

Prøv igen senere

Hvis du ikke har adgang til en anden enhed, eller ikke ønsker at streame på en anden enhed, kan du prøve at logge ind igen senere.