Netflix viser "Fejl på Netflix-webstedet"

I visse tilfælde vil du se fejlen:

Fejl på Netflix-webstedet
Vi kan ikke behandle din anmodning.
Gå til Netflix-startsiden ved at klikke på knappen nedenfor.

Det skyldes normalt, at din browser skal opdateres, eller at der er et problem med netværksforbindelsen. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Log ind på en anden enhed

For at lokalisere dit problem skal du logge på Netflix på en enhed, der er på samme netværk som din computer.

Bemærk:
Hvis du allerede er logget ind på en anden enhed, skal du logge af Netflix og derefter logge på igen.
  • Hvis du ser en fejlkode eller fejlmeddelelse, når du logger ind, foretager ændringer på din konto eller forsøger at se en titel, betyder det, at din Netflix-konto ikke har forbindelse. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke ser en fejlkode eller en fejlmeddelelse, skal du fortsætte til fejlfindingen herunder.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Genstart din browser

1. Afslut din browser.

2. Åbn din browser igen.

3. Prøv Netflix igen.

Brug en anden browser eller enhed

Brug en anden browser eller en anden Netflix-understøttet enhed for at fortsætte med at se Netflix.

Luk computeren

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din computer er slukket, og at alt dit udstyr til hjemmenetværket er frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk for computeren.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil indikatorlamperne lyser som normalt. Hvis routeren er adskilt fra modemmet, skal du tilkoble den og vente, indtil indikatorlamperne lyser som normalt.

4. Tænd for computeren igen, og prøv Netflix igen.