Netflix-fejl U7361-1254-8889000F

Vi har problemer med din anmodning.

Denne fejl opstår, når et problem med data, som er gemt på din enhed, forhindrer Netflix i at afspille.

Sådan løser du dette problem:

Luk computeren

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

Opdater Windows

1. Tryk på Windows-tasten på tastaturet.

2. Vælg Indstillinger (Settings) .

3. Vælg Opdatering og sikkerhed.

4. Windows vil søge efter opdateringer. Hvis det ikke er tilfældet, så skal du vælge Søg efter opdateringer.

5. Genstart din computer, og prøv Netflix igen, når opdateringerne er installeret.

Opdater din computers lyddriver

Sådan løser du dette problem:

Hvis disse trin ikke virker, eller hvis du får det samme problem i en webbrowser, skal du kontakte computerens producent for at få hjælp til fejlfinding af problemet med lyddriveren.

Næste skridt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.