Netflix viser "Vi kunne ikke få kontakt til Netflix-tjenesten. (-2)"

Du kan muligvis se fejlen:

Vi kunne ikke få kontakt til Netflix-tjenesten. Prøv igen senere. Gå til Netflix-webstedet, hvis problemet fortsætter (-2).

Det skyldes normalt et problem med netværksforbindelsen, der forhindrer din enhed i at få forbindelse til Netflix-tjenesten. Følg nedenstående trin til fejlfinding på enheden for at løse problemet.

Android-telefon eller -tablet

Gå til Netflix.com i en webbrowser
  1. Brug en anden computer eller mobilenhed til at oprette forbindelse til det samme wi-fi eller netværk, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå derefter til netflix.com/clearcookies, og log på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan forbinde din konto med Netflix-tjenesten i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får en fejlmeddelelse i din browser, mens du udfører dette trin, kan problemet være et andet. Kontakt os for at få yderligere hjælp.

Android TV

Hvis du får denne fejl på en Android-baseret streamingafspiller eller et Android-baseret smart-tv, skal du kontrollere, at du har installeret Netflix-appen fra Google Play Butik.

Hvis du ikke kan finde Netflix-appen i Google Play Butik, er din enhed ikke kompatibel med Netflix, og du skal streame fra en anden enhed.