Netflix viser: "Vi har tekniske problemer og arbejder aktivt på at løse dem."

Hvis du ser en fejlmeddelelse, når du prøver at logge på Netflix.com, der siger:

Vi har tekniske problemer og arbejder aktivt på at løse dem. Prøv igen om nogle minutter.

Det skyldes normalt et problem, der opstår, når du logger på. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Bekræft din e-mail og adgangskode

Sørg for at indtaste den korrekte e-mailadresse og adgangskode, før du prøver at logge ind igen. Hvis du stadig ikke kan logge ind, kan du fortsætte nedenstående fejlfinding.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Prøv igen senere

Hvis du stadig ikke er i stand til at logge ind, skal du vente og prøve igen senere.