Netflix-fejl tvq-pb-101 (3.1.-56)

Denne fejl opstår, når et netværksproblem forhindrer din enhed i at få forbindelse til Netflix.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Amazon Fire TV/Stick

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Smart-tv

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.