Netflix-sovelluksen beetaversion testaaminen Android-laitteella

Jos olet kiinnostunut testaamaan Netflixin Android-mobiilisovelluksen päivityksiä ennen niiden julkaisua, voit liittyä Netflixin beetaversion testausohjelmaamme Google Play Kaupasta. Netflix-sovelluksen beetaversio kirjaa automaattisesti virheet, kaatumiset ja muut suoritusmittaukset.

Osallistumiseen tarvitaan:

• voimassa oleva Netflix-tilaus

• Google Play Kaupan tili

• Google Play -sertifioitu, roottaamaton Android-puhelin tai -tabletti, jossa on Android-versio 7 tai uudempi.

Beetaohjelman osallistujamäärä on rajoitettu, eivätkä kaikki halukkaat välttämättä pääse mukaan.

Sarjat ja elokuvat beetaversiossa

Beetasovellus näyttää samat sarjat ja elokuvat, jotka ovat saatavilla maassasi.

Beetasovelluksen ulkoasu ja toiminta vastaavat yleensä julkista versiota.

Näin poistut beetaversion testausohjelmasta

Jos haluat poistua beetaohjelmasta:

1. Siirry Netflixin testaussivulle Play Kaupassa.

2. Poista Netflix-sovelluksen beetaversion asennus laitteestasi.

3. Asenna julkinen Netflix-sovellus uudelleen Play Kaupasta.