Netflixin käyttäminen Xiaomi Mi Boxilla

Tästä artikkelista saat tietoa Xiaomi-laitteesi Netflix-ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä, toimiiko Netflix laitteessasi, noudata kohdassa Netflixin käyttäminen annettuja ohjeita.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella
Netflix HDR-tarkkuudella

Netflixiä voi käyttää tietyillä Xiaomin mediasoittimilla Yhdysvalloissa, Euroopassa, Etelä-Koreassa ja Taiwanissa.

Kun haluat yhdistää Xiaomi-laitteen Netflix-tiliisi, aloita aloitusnäytöltä ja valitse alla olevista vaihtoehdoista.

Jos Xiaomi-kaukosäätimessä on Netflix-painike

Kun haluat yhdistää Xiaomi-laitteen Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja seuraa alla olevia ohjeita.

1. Aloita television aloitusnäytöltä

2. Paina kaukosäätimen Netflix-painiketta.

3. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään ja seuraa ruudulla näkyviä ohjeita.

Jos Xiaomi-kaukosäätimessä ei ole Netflix-painiketta

Kun haluat yhdistää Xiaomi-laitteen Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja seuraa alla olevia ohjeita.

1. Valitse Netflix-sovellus esiasennettujen sovellusten Xiaomi-valikoimasta. Netflixin pitäisi olla ensimmäisenä.

2. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään ja seuraa ruudulla näkyviä ohjeita.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

Huomautus:
    Jos Ohjeet ei ole näkyvissä, siirry ylös ja valitse Asetukset asetukset-kuvake.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet, Asetukset tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Nollaa tai Poista käytöstä.

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella joillakin Xiaomi-laitteilla. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Netflix-sopimus, joka sisältää katselun Ultra HD:nä.

• Vuoden 2014 tai uudempi Ultra HD -televisio, jolla voi katsoa Ultra HD -sisältöä 60 Hz:n virkistystaajuudella ja joka on liitetty digiboksiin HDCP 2.2:ta tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1 -portin).

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 15 Mbit/s.

• Striimauslaaduksi asetettu Korkea tai Auto.

Netflixiä voi katsoa HDR-kuvalla joillakin Xiaomi-laitteilla. Striimaukseen HDR-kuvalla tarvitset:

• Netflix-sopimus, johon sisältyy Ultra HD -striimaus.

• Striimauslaite, joka tukee Netflixiä ja joko Dolby Visionia tai HDR:ää

• Älytelevisio, joka tukee joko Dolby Visionia tai HDR10-kuvaa, ja on liitetty laitteeseen HDCP 2.2:ta tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1 -portin).

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 15 Mbit/s

• Striimauslaaduksi on asetettu Korkea.