En pysty tallentamaan käyttäjätilin tietoihin muutoksia Netflixin sivustolla.

Ongelmat, jotka liittyvät Netflix-tilin tietoihin tekemiesi muutosten tallentamiseen, johtuvat yleensä joko selaimen lisäosasta (add-on) tai määrityksistä, jotka estävät Netflix-sivuston onnistuneen latautumisen. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Poista Netflix-eväste

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Näin kirjaudut ulos tililtäsi.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä selain uudelleen

1. Sulje selain.

2. Avaa selain uudelleen.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Mikäli ongelma jatkuu selaimen vianmääritysohjeiden läpikäynnin jälkeenkin, yritä käynnistää käyttämäsi selain uudelleen ilman lisäosia:

Käynnistä Firefox uudelleen ilman lisäosia

Käynnistä Firefox uudelleen ilman lisäosia seuraavasti:

1. Klikkaa Firefoxin valikkopainiketta (Menu Button).

2. Valitse Ohjeita (Help).

3. Valitse Käynnistä uudelleen ilman lisäosia (Restart with Add-ons Disabled).

Kun Firefox on käynnistynyt uudelleen, yritä muuttaa ja tallentaa haluamasi asetukset uudestaan.

Poista Chromen laajennukset käytöstä

Mikäli käytät Chromea, kannattaa ottaa tarpeettomat lisäosat pois käytöstä ennen kuin yrität uudelleen. Poista Chromen laajennukset käytöstä seuraavasti:

1. Kirjoita Chromen osoitekenttään chrome://extensions.

2. Ota valintamerkki pois kaikista kohdista, joissa lukee Käytössä.

3. Siirry takaisin Netflixiin ja yritä katselua uudestaan.

Mikäli nämä toimenpiteet ratkaisevat ongelmasi, kannattaa ehkä kokeilla laajennusten käyttöönottoa yksi kerrallaan, jotta näet, mikä niistä estää Netflixin sivuston sivujen asianmukaisen lataamisen.

Poista lisäosat käytöstä Internet Explorerissa

Poista lisäosat käytöstä Internet Explorerissa seuraamalla ohjeita käyttämäsi Internet Explorerin version kohdalta:

Internet Explorer 9

1. Avaa Internet Explorer.

2. Klikkaa Työkalut (Tools) -painiketta ja sitten kohtaa Lisäosien hallinta (Manage add-ons).

3. Valitse kohdasta Näytä (Show) Kaikki lisäosat (All add-ons).

4. Valitse lisäosa (add-on) ja klikkaa sitten Poista käytöstä (Disable).

5. Toista vaihe 4 kaikille lisäosille.

6. Käynnistä Internet Explorer uudelleen.

7. Koita muuttaa ja tallentaa haluamasi Netflix-asetukset uudestaan.

Mikäli nämä toimenpiteet ratkaisevat ongelmasi, kannattaa ehkä kokeilla lisäosien käyttöönottoa yksi kerrallaan, jotta näet, mikä niistä estää Netflixin sivuston sivujen asianmukaisen lataamisen.

Internet Explorer 8

1. Klikkaa Käynnistä (Start) -painiketta.

2. Valitse Kaikki ohjelmat (All Programs).

3. Valitse Apuohjelmat (Accessories).

4. Valitse Järjestelmätyökalut (System Tools).

5. Valitse Internet Explorer (ei lisäosia) (Internet Explorer (No Add-ons)).

6. Koita muuttaa ja tallentaa haluamasi Netflix-asetukset uudestaan.

Mikäli nämä toimenpiteet ratkaisevat ongelmasi, kannattaa ehkä kokeilla lisäosien käyttöönottoa yksi kerrallaan, jotta näet, mikä niistä estää Netflixin sivuston sivujen asianmukaisen lataamisen.

Internet Explorer 7

1. Avaa Internet Explorer.

2. Klikkaa Työkalut (Tools) -painiketta.

3. Valitse Lisäosien hallinta (Manage Applications).

4. Valitse lisäosa (add-on) ja klikkaa sitten Poista käytöstä (Disable).

5. Toista vaihe 4 kaikille lisäosille.

6. Valitse Sulje (Close).

7. Koita muuttaa ja tallentaa haluamasi Netflix-asetukset uudestaan.

Mikäli nämä toimenpiteet ratkaisevat ongelmasi, kannattaa ehkä kokeilla lisäosien käyttöönottoa yksi kerrallaan, jotta näet, mikä niistä estää Netflixin sivuston sivujen asianmukaisen lataamisen.

Poista lisäosat käytöstä Safarissa

Mikäli käytät Safaria, kannattaa ottaa tarpeettomat lisäosat pois käytöstä ennen kuin yrität uudelleen. Poista lisäosat käytöstä Safarissa seuraavasti:

1. Avaa Safari.

2. Valitse Safari.

3. Valitse Asetukset (Preferences).

4. Valitse Laajennukset (Extensions) -välilehti valikkopalkista ylhäältä.

5. Vaihda Laajennukset (Extensions) Pois (Off).

6. Sulje Laajennukset (Extensions) -ikkuna.

7. Koita muuttaa ja tallentaa haluamasi asetukset uudestaan.

Mikäli nämä toimenpiteet ratkaisevat ongelmasi, kannattaa ehkä kokeilla lisäosien käyttöönottoa yksi kerrallaan, jotta näet, mikä niistä estää Netflixin sivuston sivujen asianmukaisen lataamisen.