Dungeon Boss: Respawned – Pelaamiseen liittyvät kysymykset

Onko peli jumissa, etkä pysty jatkamaan? Pohditko, miten jokin juttu toimii pelissä? Onko sinulla kysyttävää asetuksista? Tässä on vastauksia yleisiin pelikysymyksiin.

Saattaa sisältää spoilereita.

Järjestelmä ja asetukset

Näin löydät Dungeon Boss -tunnuksesi (DBID)
DBID on yksilöllinen numero, jota käytetään tilisi tunnistamiseen pelin sisällä.

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa tasokylttiä.

2. Napauta Options (Asetukset).

3. DBID näkyy Your Account -kohdassa (Oma tili) oikeassa yläkulmassa.

Musiikin ja äänitehosteiden säätäminen

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa tasokylttiä.

2. Napauta Options (Asetukset).

3. Säädä ääniasetuksia (Sound Settings) vasemmasta alakulmasta.

Pelin kielen vaihtaminen

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa tasokylttiä.

2. Napauta Options (Asetukset).

3. Napauta Language (Kieli) ja valitse kieli.

Pelaaminen

Käyttäjätunnuksen luominen

Kun olet suorittanut opetuspelin:

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa tasokylttiä.

2. Napauta Dungeon Boss -tunnustasi (DBID).

3. Luo käyttäjätunnus seuraamalla ohjeita.

Killan luominen tai kiltaan liittyminen

1. Napauta kaupunkiruudun alaosasta Social.

2. Napauta Guild (Kilta).

3. Valitse Create a Guild (Luo kilta) (vaatii 500 Gemiä) tai Search (Haku).

• Napauta kiltoja etsiessäsi View (Näytä), niin saat Join Guild -vaihtoehdon (Liity kiltaan).

• Napauta Filter By (Suodata) selataksesi kiltoja killan nimen (Guild Name), pelaajanimen (Player Name) tai kansalaisuuden (Nationality) perusteella.

Pelitilat

Campaign
Pääset Campaign-tilaan kaupunkiruudusta. Se sisältää kaikki taistelukentät, jotka ovat pelattavissa karttaruudun jokaisessa luvussa.

Tower of PWNAGE
Tower of PWNAGE -tilassa voit taistella kaikilla avatuilla sankareillasi vihollisia vastaan kerroksittain. Sankari voidaan kukistaa, mutta sen tekemä vahinko jatkuu, kun pelaat tornissa, joten suunnittele kokoonpanosi huolella. Saat parempia palkintoja, kun läpäiset uusia kerroksia tornissa.

My Dungeon ja Player vs. Player (PvP)
Pelaa PvP-tilaa kasvattaaksesi tasoasi ja avataksesi palkintoja. Kokoa puolustava joukkueesi napauttamalla Defenders tai hyökkää vastustajan puolustavia joukkueita vastaan napauttamalla Raid.

Automaattihyökkäys ja pelin nopeuden säätäminen

Kun olet taistelussa, napauta oikeasta alakulmasta nopeus- tai miekkapainiketta nopeuttaaksesi pelin kulkua tai salliaksesi automaattihyökkäyksen. Voit valita automaattihyökkäykseen perusiskut tai kaikki iskut.

Valuutta ja avattavat esineet

Evo
Valuutta, jota käytetään sankarin kehittämiseen tämän ominaisuuksien parantamiseksi ja lisäkykyjen avaamiseksi.

Hero Token
Valuutta, jota käytetään sankarin avaamiseen ja tämän ominaisuuksien parantamiseen.

Health Potion, Energy Potion ja Revive Potion

• Health Potion parantaa sankarin kokonaan taistelukentällä Campaign-tilassa.

• Energy Potion tekee kaikista sankarin saatavilla olevista kyvyistä välittömästi käyttövalmiita taistelukentällä Campaign-tilassa.

• Revive Potion herättää sankarin kuolleista (sankarin on oltava kuollut eikä ruumista saa olla poistettu) ja parantaa kokonaan taistelukentällä Campaign-tilassa.

XP Potion
Valuutta, jota käytetään kehittämään sankarin tasoa. Näitä voi löytää taistelukentiltä tai ostaa kaupoista. Sankari saa myös kokemuspisteitä (XP), kun hän käyttää niitä taistelukentällä.

Gem
Valuutta, jota käytetään arvokkaiden esineiden ostamiseen.

Gold
Yleinen valuutta, jota käytetään useiden esineiden ja päivitysten ostamiseen.

Haluatko lisätietoja pelistä Dungeon Boss: Respawned? Siirry Ohjeet ja tuki -sivulle.