Netflix ilmoittaa: Tämä laite ei kuulu Netflix-kotitalouteesi

Tämä laite ei kuulu Netflix-kotitalouteesi

Viesti tarkoittaa, ettei Netflix pystynyt yhdistämään laitettasi Netflix-kotitalouteesi.

Jos kirjauduit sisään Netflixiin laitteelta, joka ei kuulu Netflix-kotitalouteesi, voit korjata ongelman luomalla tilin.

Jos kirjauduit sisään televisioon, joka kuuluu Netflix-kotitalouteesi, mutta saat silti tämän virheilmoituksen, sinun on tarkistettava, että käyttämäsi televisio kuuluu Netflix-kotitalouteesi. Tätä varten sinun on vahvistettava laitteesi.

Tarkista, että televisiosi kuuluu Netflix-kotitalouteen

1. Valitse television näytöltä Vahvista laite

2. Valitse Lähetä sähköposti tai Lähetä tekstiviesti.

3. Seuraa sähköpostiviestissä tai tekstiviestissä olevia ohjeita.

4. Valitse televisiostasi vahvistuksen jälkeen Jatka Netflixiin.