Netflixin virhe M7361-1253

Anteeksi keskeytys
Pyynnössäsi on ongelma.
Virhekoodi M7361-1253

Tämä virhe tarkoittaa yleensä sitä, että Google Chrome pitää päivittää, jotta Netflix toimii, tai että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää.

Korjaa ongelma näin:

Päivitä Google Chrome

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää .

2. Klikkaa Ohje (Help) > Tietoja Google Chromesta (About Google Chrome).

3. Odota, kun Chrome tarkistaa uudet päivitykset automaattisesti.

4. Jos päivitys on saatavilla, klikkaa Käynnistä uudelleen (Relaunch).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Sammuta tietokoneesi

1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmalta oikealta Apple-valikosta (Apple menu) > Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikosta (Start) Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. > Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.