Netflixin käyttäminen Entertainilla, Deutsche Telekomin TV-tuotteella

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Deutsche Telekom Entertain -laitteella! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä, tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella
Netflix HDR-tarkkuudella

Netflixiä voi käyttää joillakin Deutsche Telekom -digibokseilla. Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei elokuvakategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, joka luodaan Netflixin verkkosivulla.

Kuvatarkkuus:
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Katso ohjeet siitä, kuinka voit ottaa käyttöön monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa saatavilla olevat tekstitykset, kuulovammaistekstityksen ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni). Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan, ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko:
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

HDR
HDR-tarkkuuteen kykenevillä laitteilla voi striimata Netflixiä HDR-kuvalla, kun laite on liitetty yhteensopivaan televisioon.

Malli

Tuetut alueet

Kuvatarkkuus

Tekstitys ja ääni

Entertain X301T

Saksa

720p

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:

Entertain MR 100

Saksa

720p

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:

Entertain MR 102

Saksa

720p

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:

Entertain MR 300

Saksa

720p

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:

Entertain MR 303

Saksa

720p

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:

Entertain MR 500(SAT)

Saksa

720p

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:

EntertainTV MR 201*

Saksa

4K

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

EntertainTV MR 401B*

Saksa

4K

Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

*Huomaa: Ellet löydä Netflixiä DT-laitteellasi, ota yhteys DT:n asiakastukeen, joka auttaa sinua ratkaisemaan ongelman. Netflix ei ole tällä hetkellä saatavilla Media Receiver 200- ja 400 -laitteilla.

Kun haluat yhdistää Entertainin Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja seuraa alla olevia ohjeita.

Yhdistä EPG-painikkeesta

1. Paina kaukosäätimen EPG-painiketta.

2. Valitse kanava 983 EPG-valikosta.

3. Valitse Netflix painamalla kaukosäätimen punaista painiketta.

4. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

Yhdistä kohdasta TV-Apps Starseite

1. Paina kaukosäätimen Menu-näppäintä.

2. Valitse valikon ylälaidasta TV-Apps.

3. Valitse Starseite.

4. Valitse Netflix.

5. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

Yhdistä kohdasta TV-Apps Videotheken

1. Paina kaukosäätimen Menu-näppäintä.

2. Valitse valikon ylälaidasta TV-Apps.

3. Valitse Videotheken.

4. Valitse Netflix.

5. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

Yhdistä Videothekista

1. Paina kaukosäätimen Menu-näppäintä.

2. Valitse valikon ylälaidasta Videokirjasto (Videothek).

3. Valitse Lisää videokirjastoja (Mehr Videotheken).

4. Valitse Netflix.

5. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Poistu ja kirjaudu ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.

3. Valitse oikealla oleva rataskuvake .

4. Valitse Kirjaudu ulos.

5. Vahvista valitsemalla Kyllä.

6. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Poistu kirjautumatta ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.

3. Valitse oikealla oleva rataskuvake .

4. Valitse Lopeta.

5. Valitse OK.

Eräillä Entertain-digibokseilla voi katsella Netflixiä Ultra HD ‑tarkkuudella. Suoratoistoon Ultra HD:na tarvitset:

• Television, joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑suoratoiston kanssa. Katso seuraavasta lisätietoja.

• Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa netflix.com/ChangePlan.

• Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s. Katso seuraavasta lisätietoja.

• Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai Korkea. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Seuraavat Entertain-mallit tukevat tällä hetkellä Netflixin katselua Ultra HD ‑tarkkuudella:

• EntertainTV MR201

• EntertainTV MR401B

Netflixiä voi katsoa HDR-tarkkuudella joillakin Entertain-digibokseilla. Suoratoistoon HDR‑tarkkuudella tarvitset:

Seuraavat Entertain-mallit tukevat tällä hetkellä Netflixin katselua HDR‑tarkkuudella:

• EntertainTV MR201

• EntertainTV MR401B