Television toisen Netflix-näytön vianetsintä

Television toisen Netflix-näytön avulla voit ohjata Netflixiä televisiossasi käyttämällä Android- tai Apple-mobiililaitetta. Tarkat ohjeet toisen näytön käyttämisestä laitteen ja television kanssa ovat artikkelissa Näin voit katsoa Netflixiä televisiosta mobiililaitteen avulla.

Mobiililaitetta ei voi käyttää Netflixin katseluun televisiolla, jos käytössäsi on mainoksellinen sopimus. Jos haluat käyttää mobiililaitetta Netflixin katseluun televisiolla, sinun on vaihdettava mainoksettomaan sopimukseen.

Jos toisen näytön käytössä on ongelmia, kokeile seuraavia ohjeita.

1. Varmista, että puhelin tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin televisio. Toinen näyttö ei toimi, jos käytetään puhelin- tai mobiilidataa.

2. Varmista, että Wi-Fi-reititin tai modeemi on asetettu monilähetystilaan. Katso ohjeet monilähetystilan asettamisesta reitittimen mukana tulleista ohjeista tai ota yhteyttä valmistajaan.

Huomautus:
    Toista näyttöä voidaan käyttää Netflixin ohjaamiseen useammassa kuin yhdessä televisiossa, mutta ei yhtä aikaa.

Jos tämä ei korjannut asiaa, kokeile omaa laitettasi koskevia ohjeita.

iPhone tai iPad

Korjaa ongelma näin:

Päivitä Netflix-sovellus

1. Siirry aloitusnäytölle ja napauta sitten App Store.

2. Napauta Haku (Search) ja kirjoita ”Netflix”.

3. Etsi luettelosta Netflix, valitse se ja napauta sitten Päivitä (Update). Saatat joutua antamaan Apple ID -tunnuksesi salasanan. Jos unohdit salasanan, noudata Applen ohjeita päivittääksesi salasanan.

4. Kun päivitys on valmis, kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä iOS-versiosi

Päivitä laitteesi viimeisimpään versioon noudattamalla Applen ohjeita ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Android-puhelin tai -tabletti

Korjaa ongelma näin:

Päivitä Netflix-sovellus

Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, Play Kaupan Netflix-sivu ja napauta sitten Päivitä (Update).

Voit päivittää Netflix-sovelluksen myös näillä ohjeilla:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus. Jos laitteessasi ei ole sitä, sinun täytyy ehkä korjata Play Kauppaa koskeva ongelma.

2. Kirjoita hakupalkkiin Netflix.

3. Napauta luettelosta Netflix-sovellusta. Jos Netflix-sovellusta ei löydy, seuraa tämän artikkelin ohjeita.

4. Napauta Päivitä (Update). Jos tätä vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, sovellus on ajan tasalla.

Android-käyttöjärjestelmän päivittäminen

1. Avaa Asetukset-sovellus (Settings).

2. Napauta Järjestelmä (System) > Järjestelmäpäivitys (System Update).

3. Tarkista ja asenna päivitykset.