Television toisen Netflix-näytön vianetsintä

Netflixin toinen näyttö televisiolle on suunniteltu siten, että voit ohjata näyttöä Apple iOS -laitteella tai Android-laitteella. Jos toisen näytön käytössä on ongelmia, kokeile seuraavia vianmääritysohjeita.

Tarkat ohjeet siitä, kuinka laitteessa käytetään toista näyttöä, on kohdassa Miten käytän mobiililaitetta kaukosäätimenä Netflixin katsomiseen televisiolla? .

Toinen näyttö ei toimi.

1. Onko käytössäsi Apple-mobiililaitteen tai Android-käyttöjärjestelmän uusin versio?

• Apple-laitteet vaativat iOS 6.0:n tai uudemman.

• Android-puhelimet, Kindle Fire ja Nook vaativat Android-käyttöliittymän version 2.3 (Gingerbread) tai uudemman.

• Kaikki muut Android-tabletit vaativat Android OS 3.0:n (Honeycomb) tai uudemman.

2. Oletko ladannut televisioon uusimman Netflix-sovelluksen?

• Päivitä television Netflix-sovellus, jos et ole vielä niin tehnyt.

• Tämä ominaisuus on saatavana monissa laitteissa, jotka on valmistettu vuonna 2014 tai sen jälkeen. Jos laitteeseesi ei ole saatavana päivityksiä etkä voi käyttää mobiililaitettasi television kaukosäätimenä, laite ei ehkä tue tätä ominaisuutta.

3. Onko puhelin tai tabletti yhdistetty samaan langattomaan verkkoon kuin televisio?

• Netflixin toinen näyttö ei toimi matkapuhelinverkossa.

4. Onko reititin, modeemi tai yhdyskäytävä asetettu monilähetystilaan?

• Ohjeet monilähetystilan ottamisesta käyttöön ovat reitittimen, modeemin tai yhdyskäytävän käyttöohjeessa.

Puhelin tai tabletti ei näytä television Netflix-sovelluksen suoratoiston vaihtoehtoa.

1. Onko puhelin tai tabletti yhdistetty samaan langattomaan verkkoon kuin televisio?

• Netflixin toinen näyttö ei toimi matkapuhelinverkossa tai langattomasta verkosta toiseen.

2. Oletko kirjautunut samaan tiliin sekä televisiossa että puhelimessa tai tabletissa?

• Toisen näytön käyttäminen edellyttää, että olet kirjautunut samaan Netflix-tiliin molemmissa laitteissa.

Minulla on enemmän kuin yksi TV. Voinko hallita jokaista niistä toisella näytöllä?

Kyllä. Voit käyttää toista näyttöä Netflix-sovelluksen hallintaan useammassa kuin yhdessä televisiossa, mutta et yhtä aikaa. Kakkosnäytön yhdistäminen toiseen televisioon katkaisee yhteyden nykyisestä televisiosta.