Näin käytät Netflix.com-soitinta

Netflix.com-soittimella voi katsella TV-sarjoja ja elokuvia Chrome-, Edge-, Firefox-, Opera- ja Safari-selainten uusimmassa versiossa Windowsilla tai Macilla. Tarkista järjestelmävaatimuksemme.

• Navigointi:

• Selaa elokuvajulisteiden rivejä: Netflix.com-sivuston pääsivu tarjoaa erilaisia elokuvia ja TV-ohjelmia niiden suosioon ja omiin mieltymyksiisi perustuen. Voit myös selata lajityyppejä Katso heti ‑pudotusvalikosta.

• Haku: Voit hakea elokuvia tai TV-ohjelmia, näyttelijöitä, ohjaajia tai lajityyppejä hakukentässä, joka on Netflix.com-valikkorivillä oikeassa yläkulmassa.

• Elokuvan tai TV-sarjan sivut: Vie osoitin elokuvan tai tv-sarjan kuvan päälle. Ponnahdusikkunassa näkyy tietoja, kuten lyhyt kuvaus, tuotantovuodet ja ikäraja. Klikkaa nimikettä ikkunassa nähdäksesi koko kuvauksen.

• Toisto: Aloita elokuvan tai sarjan toistaminen klikkaamalla sen julistetta.

• Videon toiston aikana voit käyttää soittimen näytön alareunassa olevaa vierityspalkkia liikkuaksesi eteenpäin, taaksepäin tai nähdäksesi lisävaihtoehtoja.

• Poistu videon toistosta valitsemalla paluunuoli näytön vasemmassa yläkulmassa.

Huomautus:
Jos vierityspalkki tai Takaisin-painike eivät ole näkyvissä, liikuta osoitinta, kunnes ne tulevat näkyviin.
  • Tuetut alueet: Netflix toimii verkkoselaimella kaikilla niillä alueilla, missä Netflix on saatavilla.

• Kuvatarkkuus:

• Google Chrome

• Jopa 720p – Windows, Mac ja Linux

• Jopa 1080p Chrome OS -käyttöjärjestelmissä

• Microsoft Edge – maks. 4K*

• Mozilla Firefox – tarkkuus maks. 720p

• Opera – tarkkuus maks. 720p

• Safari – tarkkuus maks. 1080p macOS‑käyttöjärjestelmän versioissa 10.11–10.15

• Safari – tarkkuus maks. 4K MacOS‑käyttöjärjestelmän versiosta 11.0 alkaen

• Tekstitys ja vaihtoehtoinen ääni: Valitsemalla kuvakkeen Ääni ja tekstitys (Audio and Subtitles) voit ottaa käyttöön vaihtoehtoisen ääniraidan tai tekstityksen, jos ne ovat saatavilla kyseiseen elokuvaan tai TV-ohjelmaan.

Huomautus:
 Vaikka katselu voikin onnistua ei-tuetussa selainversiossa, emme kuitenkaan voi taata Netflix-kokemuksen laatua sellaisissa selaimissa.