Netflixin järjestelmävaatimukset HTML5- ja Silverlight-soittimille

HTML5- tai Silverlight-soittimen avulla voit katsoa Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia Windows XP- tai uudempaa käyttöjärjestelmää käyttävällä tietokoneella ja Intel-pohjaisilla Maceilla, jotka käyttävät OS X Tiger (v10.4.11) tai uudempaa käyttöjärjestelmää. Alla on täydellinen vaatimusluettelo HTML5-, Silverlight 4- ja Silverlight 5 ‑soittimille.

HTML5
Silverlight 4
Silverlight 5

Tuetut selaimet:

• Google Chromen versio 37 tai uudempi, kun käyttöjärjestelmänä on Windows 7 tai uudempi, Mac OS X 10.9 tai uudempi (Mavericks), Chrome OS tai Linux*

• Internet Explorer 11 tai uudempi Windows 8.1 -käyttöjärjestelmässä ja sen uudemmissa versioissa

• Microsoft Edge Windows 10 -käyttöjärjestelmässä

• Mozilla Firefox -selaimen versio 47 tai uudempi, kun käyttöjärjestelmänä on Windows Vista tai uudempi, Mac OS X 10.7 tai uudempi tai Linux*

• Tuettu vakaissa, Mozillan virallisesti julkaisemissa versioissa. Muiden kuin Mozillan julkaisemia versioita ei tueta.

• Opera-selaimen versio 33 tai uudempi, Windows Vista Service Pack 2 tai uudempi ja Mac OS X 10.9 tai uudempi

• Safari Mac OS X 10.10 ‑käyttöjärjestelmässä (Yosemite) ja sen uudemmissa versioissa

• Tuettu kaikissa malleissa vuodesta 2012 lähtien sekä joissakin vuoden 2011 malleissa

*Koska Linuxista on saatavilla monia eri konfiguraatioita, asiakastuki ei pysty avustamaan Linux-laitteiden vianmäärityksessä.

Kuvatarkkuus:

• Google Chrome

• Jopa 720p – Windows, Mac ja Linux

• Jopa 1080p Chrome OS -käyttöjärjestelmissä

• Internet Explorer – tarkkuus maks. 1080p

• Microsoft Edge – maks. 4K*

• Mozilla Firefox – tarkkuus maks. 720p

• Opera – tarkkuus maks. 720p

• Safari – tarkkuus maks. 1080p Mac OS X ‑käyttöjärjestelmän versiosta 10.10.3 alkaen

*4K:lla striimaus edellyttää HDCP 2.2 ‑yhteensopivan näytön, joka sopii 4K-striimaukseen, Intelin 7:nnen sukupolven Core CPU:n sekä viimeisimmät Windows-päivitykset. Ota yhteys järjestelmäsi valmistajaan ja tarkista heiltä tekniset tiedot.

Käyttöjärjestelmät ja selaimet

Käyttöjärjestelmä

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
3+

Safari
3+

Chrome
4+

Windows 7

Windows Vista

Windows XP SP3

Mac, jossa OS 10.4.11 tai uudempi käyttöjärjestelmä (Intel-pohjainen)

Laitteisto

Komponentit

Vähimmäisvaatimukset

Windows

x86 tai x64 (selainten tulee olla 32-bittisiä) 1,6 gigahertsin (GHz) tai sitä nopeampi suoritin, 512 Mt RAM

Mac (Intel-pohjainen)

Intel Core Duo 1,83 gigahertsin (GHz) tai sitä nopeampi suoritin; 512 Mt RAM

Käyttöjärjestelmät ja selaimet

Käyttöjärjestelmä

Internet
Explorer 11

Internet
Explorer 10

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
12+

Safari
4+

Chrome
12+

Windows 8.1 Desktop

Windows 8 Desktop

Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012

Windows 7

Windows 7 SP1

Windows Server 2008 SP2

Windows Server 2008 R2 SP1

Windows Vista SP2

Windows Server 2003 SP2, Windows XP SP3

Mac, jossa OS 10.5.7 tai uudempi käyttöjärjestelmä (Intel-pohjainen)

Laitteisto

Komponentit

Vähimmäisvaatimukset

Windows

x86 tai x64 (64-bittisen tuki vain Internet Explorerille) 1,6 gigahertsin (GHz) tai sitä nopeampi suoritin, 512 Mt RAM

Mac (Intel-pohjainen)

Intel Core Duo 1,83 gigahertsin (GHz) tai sitä nopeampi suoritin; 512 Mt RAM