Netflixin järjestelmävaatimukset HTML5- ja Silverlight-soittimille

Voit katsella Netflixin tv-sarjoja ja elokuvia Netflixin HTML5-soittimella tai Silverlight-laajennuksella seuraavilla laitteilla:

• Windows-tietokoneet, joiden käyttöjärjestelmä on Windows XP tai uudempi

• Intel-pohjaiset Mac-tietokoneet, joiden käyttöjärjestelmä on OS X Tiger (v10.4.11) tai uudempi

• iPadit, joiden käyttöjärjestelmä on iPadOS 13.0 tai uudempi

Alla on luettelo kaikista vaatimuksista HTML5-, Silverlight 5- ja Silverlight 4 -soittimille.

HTML5
Silverlight 5
Silverlight 4

Käyttöjärjestelmä

Chrome

(90 tai uudempi)

Microsoft Edge

(90 tai uudempi)

Mozilla Firefox

(88 tai uudempi)

Opera

(74 tai uudempi)

Safari

(11 tai uudempi)

Windows 7 tai uudempi

Mac OS X 10.11

macOS 10.12 tai uudempi

(Edge 96 tai uudempi)

iPadOS 13.0 tai uudempi

Chrome OS

(Chrome 96 tai uudempi)

Linux**

*Safari on tuettu kaikissa vuoden 2012 tai uudemmissa Mac-malleissa ja tietyissä vuoden 2011 Mac-malleissa
**Koska Linuxista on saatavilla monia eri konfiguraatioita, Netflixin asiakatuki ei pysty avustamaan Linux-laitteiden vianmäärityksessä.

Huomautus:
Vaikka ei-tuettu selainversio saattaa edelleen toimia, emme kuitenkaan voi taata Netflix-kokemuksen laatua sellaisissa selaimissa.

Kuvatarkkuus:

• Google Chrome

• Jopa 720p – Windows, Mac ja Linux

• Jopa 1080p Chrome OS -käyttöjärjestelmissä

• Microsoft Edge – maks. 4K*

• Mozilla Firefox – tarkkuus maks. 720p

• Opera – tarkkuus maks. 720p

• Safari

• Maks. 4K macOS-käyttöjärjestelmän versiosta 11.0 alkaen

• Maks 1080p macOS-käyttöjärjestelmän versioissa 10.11 – 10.15

*4K:lla striimaus edellyttää HDCP 2.2 ‑yhteensopivan näytön, joka sopii 4K-striimaukseen, Intelin 7:nnen sukupolven Core CPU:n sekä viimeisimmät Windows-päivitykset. Ota yhteys järjestelmäsi valmistajaan ja tarkista heiltä tekniset tiedot.

Käyttöjärjestelmät ja selaimet

Käyttöjärjestelmä

Internet
Explorer 11

Internet
Explorer 10

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
12-52

Safari
4-10

Chrome
12-44

Windows 8.1 Desktop

Windows 8 Desktop

Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012

Windows 7

Windows 7 SP1

Windows Server 2008 SP2

Windows Server 2008 R2 SP1

Windows Vista SP2

Windows Server 2003 SP2, Windows XP SP3

Mac OS 10.5.7 – 10.12.6 (Intel-pohjainen)

Laitteisto

Komponentit

Vähimmäisvaatimukset

Windows

x86 tai x64 (64-bittisen tuki vain Internet Explorerille) 1,6 gigahertsin (GHz) tai sitä nopeampi suoritin, 512 Mt RAM

Mac (Intel-pohjainen)

Intel Core Duo 1,83 gigahertsin (GHz) tai sitä nopeampi suoritin; 512 Mt RAM

Huomautus:
Microsoft ei enää tue Silverlight-laajennusta. Jos kohtaat ongelmia käyttäessäsi Silverlightiä, sinun kannattaa päivittää selaimeen, joka tukee HTML5:tä.

Käyttöjärjestelmät ja selaimet

Käyttöjärjestelmä

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
3-52

Safari
3-10

Chrome
4-44

Windows 7

Windows Vista

Windows XP SP3

Mac OS 10.4.11 – 10.12.6 (Intel-pohjainen)

Laitteisto

Komponentit

Vähimmäisvaatimukset

Windows

x86 tai x64 (selainten tulee olla 32-bittisiä) 1,6 gigahertsin (GHz) tai sitä nopeampi suoritin, 512 Mt RAM

Mac (Intel-pohjainen)

Intel Core Duo 1,83 gigahertsin (GHz) tai sitä nopeampi suoritin; 512 Mt RAM

Huomautus:
Microsoft ei enää tue Silverlight-laajennusta. Jos kohtaat ongelmia käyttäessäsi Silverlightiä, sinun kannattaa päivittää selaimeen, joka tukee HTML5:tä.