Netflixin järjestelmävaatimukset HTML5- ja Silverlight-soittimille

Voit katsella Netflixin tv-sarjoja ja elokuvia Netflixin HTML5-soittimella tai Silverlight-laajennuksella seuraavilla laitteilla:

• Tietokoneet, joiden käyttöjärjestelmä on Windows XP tai uudempi

• Intel-pohjaiset Macit, joiden käyttöjärjestelmä on OS X Tiger (v10.4.11) tai uudempi

• iPadit, joiden käyttöjärjestelmä on iPadOS 13.0 tai uudempi

Alla on kaikki luettelo kaikista vaatimuksista HTML5-, Silverlight 4- ja Silverlight 5 -soittimille.

HTML5
Silverlight 4
Silverlight 5

Käyttöjärjestelmä

Chrome

(68 tai uudempi)

Microsoft Edge

Internet Explorer 11

Mozilla Firefox

(65 tai uudempi)

Opera

(55 tai uudempi)

Safari

Windows 7

Windows 8.1 tai uudempi

Mac OS X 10.10 ja 10.11

macOS 10.12 tai uudempi

iPadOS 13.0 tai uudempi

Chrome OS

Linux**

*Safari on tuettu kaikissa vuoden 2012 tai uudemmissa Mac-malleissa ja tietyissä vuoden 2011 Mac-malleissa
**Koska Linuxista on saatavilla monia eri konfiguraatioita, Netflixin asiakastuki ei pysty avustamaan Linux-laitteiden vianmäärityksessä.

Huomautus:
Vaikka ei-tuettu selainversio saattaa edelleen toimia, emme kuitenkaan voi taata Netflix-kokemuksen laatua sellaisissa selaimissa.

Kuvatarkkuus:

• Google Chrome

• Jopa 720p – Windows, Mac ja Linux

• Jopa 1080p Chrome OS -käyttöjärjestelmissä

• Microsoft Edge – maks. 4K*

• Internet Explorer – tarkkuus maks. 1080p

• Mozilla Firefox – tarkkuus maks. 720p

• Opera – tarkkuus maks. 720p

• Safari – tarkkuus maks. 1080p Mac OS X ‑käyttöjärjestelmän versiosta 10.10.3 alkaen

*4K:lla striimaus edellyttää HDCP 2.2 ‑yhteensopivan näytön, joka sopii 4K-striimaukseen, Intelin 7:nnen sukupolven Core CPU:n sekä viimeisimmät Windows-päivitykset. Ota yhteys järjestelmäsi valmistajaan ja tarkista heiltä tekniset tiedot.

Käyttöjärjestelmät ja selaimet

Käyttöjärjestelmä

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
3-52

Safari
3–11

Chrome
4-44

Windows 7

Windows Vista

Windows XP SP3

Mac, jossa OS 10.4.11 tai uudempi käyttöjärjestelmä (Intel-pohjainen)

Laitteisto

Komponentit

Vähimmäisvaatimukset

Windows

x86 tai x64 (selainten tulee olla 32-bittisiä) 1,6 gigahertsin (GHz) tai sitä nopeampi suoritin, 512 Mt RAM

Mac (Intel-pohjainen)

Intel Core Duo 1,83 gigahertsin (GHz) tai sitä nopeampi suoritin; 512 Mt RAM

Käyttöjärjestelmät ja selaimet

Käyttöjärjestelmä

Internet
Explorer 11

Internet
Explorer 10

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
12-52

Safari
4–11

Chrome
12-44

Windows 8.1 Desktop

Windows 8 Desktop

Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012

Windows 7

Windows 7 SP1

Windows Server 2008 SP2

Windows Server 2008 R2 SP1

Windows Vista SP2

Windows Server 2003 SP2, Windows XP SP3

Mac, jossa OS 10.5.7 tai uudempi käyttöjärjestelmä (Intel-pohjainen)

Laitteisto

Komponentit

Vähimmäisvaatimukset

Windows

x86 tai x64 (64-bittisen tuki vain Internet Explorerille) 1,6 gigahertsin (GHz) tai sitä nopeampi suoritin, 512 Mt RAM

Mac (Intel-pohjainen)

Intel Core Duo 1,83 gigahertsin (GHz) tai sitä nopeampi suoritin; 512 Mt RAM

Katso tarvittaessa myös seuraavat ohjeet: