Netflixin tietokonevaatimukset HTML5- ja Silverlight-soittimille

Voit katsella Netflixin tv-sarjoja ja elokuvia Netflixin HTML5-soittimella tai Silverlight-laajennuksella seuraavilla laitteilla:

• Windows-tietokoneet, joiden käyttöjärjestelmä on Windows XP tai uudempi.

• Mac-tietokoneet, joiden käyttöjärjestelmä on OS X El Capitan -versio 10.11.6 tai uudempi.

• iPadit, joiden käyttöjärjestelmä on iPadOS 15.0 tai uudempi.

Lisätietoja näistä vaatimuksista saat alla olevista vaihtoehdoista.

HTML5
Silverlight

Käyttöjärjestelmä

Chrome

(97 tai uudempi)

Microsoft Edge

(97 tai uudempi)

Mozilla Firefox

(88 tai uudempi)

Opera

(83 tai uudempi)

Safari

(11 tai uudempi)

Windows 7 tai uudempi

Mac OS X 10.11

macOS 10.11.6 tai uudempi

iPadOS 15.0 tai uudempi

Chrome OS

(Chrome 97 tai uudempi)

Linux**

*Safari on tuettu kaikissa vuoden 2012 tai uudemmissa Mac-tietokoneissa ja tietyissä vuoden 2011 Mac-tietokoneissa.
**Koska Linuxista on saatavilla monia eri konfiguraatioita, Netflixin asiakastuki ei pysty avustamaan Linux-laitteiden vianmäärityksessä.

Huomautus:
Vaikka ei-tuettu selainversio saattaa edelleen toimia, emme kuitenkaan voi taata Netflix-kokemuksen laatua sellaisissa selaimissa.

Kuvatarkkuus:

• Google Chrome

• Jopa 720p – Windows, Mac ja Linux

• Jopa 1080p Chrome OS -käyttöjärjestelmissä

• Microsoft Edge – maks. 4K*

• Mozilla Firefox – tarkkuus maks. 720p

• Opera – tarkkuus maks. 720p

• Safari

• Maks. 4K macOS-käyttöjärjestelmän versiosta 11.0 alkaen

• Maks. 1080p macOS-käyttöjärjestelmän versioissa 10.11 – 10.15

*4K:lla striimaus edellyttää HDCP 2.2 ‑yhteensopivan näytön, joka sopii 4K-striimaukseen, Intelin 7:nnen sukupolven Core CPU:n sekä viimeisimmät Windows-päivitykset. Ota yhteys järjestelmäsi valmistajaan ja tarkista heiltä tekniset tiedot.

Microsoft ei enää tue Silverlight-laajennusta.

Voit katsoa Netflixiä käyttämällä Silverlightia tietokoneilla, joissa on yhteensopivat käyttöjärjestelmät ja selaimet, joihin Silverlight on valmiiksi asennettuna. Parasta kokemusta varten suosittelemme päivittämään selaimen tai käyttämään toista selainta, kuten Google Chromea, Microsoft Edgeä tai Safaria.

Jos sinulla on ongelmia Netflixin katselussa, kun käytät Silverlightia, etsi virhettä tai ongelmaa ohjekeskuksestamme löytääksesi ongelmaasi koskevan artikkelin tai käytä toista selainta.