Miten voin hallita Netflixiltä tulevia sähköposteja

Voit valita, millaista sähköpostia Netflix lähettää kunkin aikuisten profiilin kohdalla.

1. Kirjaudu verkkoselaimella sisään profiiliin, jonka ilmoitusasetuksia haluat muokata.

2. Siirry Tili-sivulle.

3. Valitse profiilisi kohdasta Profiilit ja lapsilukitus.

• Joillakin tileillä on valittava ensin Profiilit ja sitten oma profiili.

4. Valitse Ilmoitusasetukset.

5. Valitse Hallitse sähköposteja (Manage Emails).

6. Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä seuraavien kategorioiden viestit jokaisella profiililla, johon on liitetty sähköpostiosoite:

• Katsomasi sisältö: Uudet kaudet ja jaksot, poistuvat nimikkeet ja kokoelmasi

• Katselusuositukset ja paljon muuta: 10 katsotuinta, viimeksi lisätyt ja nyt Netflixissä

• Kyselyt ja tutkimuskutsut: Kyselyihin ja tutkimuksiin osallistuminen

• Netflix Games: Julkaisut, suositukset ja pelaamiseen liittyvä toiminta

• Netflix.Shop ja tapahtumat: Netflix.Shop-tuotteet ja Netflix-tapahtumat

• Netflix-sovelluksen käyttäminen: Suositellut ominaisuudet, vinkit ja lapsilukko

• Jäsenyystarjoukset: Sopimuspäivitykset ja tilaustarjoukset

• Lasten Netflix-käytön seuranta (saatavilla vain aktiiviselle lapsen profiilille): Raportti lasten profiilien katseluhistoriasta ja teemoista

Voit myös kieltäytyä kaikista tai peruuttaa viestit seuraamalla ohjeita.

Huomautus:
Et voi kieltäytyä tilitapahtumiin liittyvistä viesteistä (esimerkiksi tietoturvavaroituksista, laskutusta koskevista ilmoituksista ja aikasidonnaisista ilmoituksista).