Netflixin virhe M7701-1003

Anteeksi keskeytys
Netflixin toistamisessa on ongelmia. Mene osoitteeseen chrome://components ja etsi "Widevine Content Decryption Module" ja klikkaa Tarkista päivitykset -painiketta (Check for update).

Tämä virhe tarkoittaa, että jokin selaimesi asetus estää Netflixiä toistamasta ohjelmia, tai että selaimesi pitää päivittää.

Huomautus:
Jos saat tämän virheen, mutta et käytä Google Chromea, tai käytät Chromium-pohjaista selainta, Netflix ei tue selaintasi. Jatka Netflixin katselua käyttämällä tuettua selainta.

Korjaa ongelma Google Chrome -selaimessa näin:

Varmista, että selaimesi voi toistaa suojattua sisältöä

1. Kirjoita tai kopioi osoitekenttään chrome://settings/content/protectedContent ja paina sitten Enter tai Return.

2. Ota suojatun sisällön toistaminen käyttöön ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Tai:

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää Chromen valikkokuvake (More).

2. Klikkaa Asetukset (Settings) > Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy and security) > Sivuston asetukset (Site settings).

3. Klikkaa Sisältö-kohdasta (Content) Sisällön lisäasetukset (Additional content settings) > Suojatun sisällön tunnukset (Protected content IDs).

4. Ota suojatun sisällön toistaminen käyttöön ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Varmista, että selaimesi versio on tuettu

Varmista, että selaimesi versio on tuettu, tarkistamalla Netflixin järjestelmävaatimukset.

Jos selaimesi versiota ei tueta, päivitä selaimesi uusimpaan versioon tai käytä selainta, joka tukee HTML5:tä.

Jos sinulla on tuettu selaimen versio, noudata seuraavia vianmääritysohjeita.

Päivitä Chromen sisällönsuojaus

1. Kirjoita tai kopioi selaimesi osoitekenttään chrome://components ja paina sitten Enter tai Return.

2. Etsi luettelosta Widevine Content Decryption Module ja klikkaa Tarkista päivitykset (Check for update). Jos selaimessasi ei ole tätä vaihtoehtoa, lataa uusin Chrome-versio Googlelta.

Jos selaimessasi näkyy Tila – Komponentti päivitetty, käynnistä Chrome uudelleen ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos selaimessasi näkyy Tila – Komponenttia ei päivitetty, komponenttisi on jo päivitetty uusimpaan versioon.

Asenna Google Chrome uudestaan

1. Seuraa Googlen ohjeita poistaaksesi Chromen tietokoneeltasi.

2. Jos käytät toista selainta, seuraa tämän artikkelin ohjeita asentaaksesi Google Chromen uusimman version.