Netflixin virhe F7701-1003

Netflixin toistamisessa on ongelmia.
Varmista, että käytössäsi on Firefoxin uusin versio. Yritä sitten uudelleen.

Tämä virhe johtuu siitä, että selaimesi asetukset estävät Netflixiä toistamasta ohjelmia tai että selaimesi pitää päivittää.

Korjaa ongelma näin:

Kytke päälle selainhistoria

1. Valitse Chromen oikeassa yläkulmassa Valikko (Menu) menu-painike ja klikkaa sitten Asetukset (Settings).

2. Klikkaa vasemmalta Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy & security).

3. Vieritä näyttöä kohtaan Historia (History). Klikkaa avattavaa valikkoa kohdasta Firefox säilyttää (Firefox will).

4. Klikkaa Täydelliset historiatiedot (Remember History) ja sen jälkeen Käynnistä Firefox uudelleen nyt (Restart Firefox now).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä Firefox

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää lisää-painike.

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja vieritä sitten alas kohtaan Firefoxin päivitykset (Firefox Updates).

3. Klikkaa Asenna Firefoxin päivitys käynnistämällä uudelleen (Restart to update). Jos näet viestin "Firefox on ajan tasalla" (Firefox is up to date), selaimessasi on jo uusin versio.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos sinulla on ongelmia Firefoxin päivittämisessä tai saat virheviestin Päivitys epäonnistui (Update Failed), korjaa ohjelmiston päivitysongelma Mozillan ohjeiden avulla.

Käynnistä selain uudelleen

1. Sulje selain.

2. Avaa selain uudelleen.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Varmista, että DRM-sisältö on käytössä

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta kohtaa Valikko (Menu). menu-painike

2. Klikkaa Asetukset (Settings).

3. Vieritä alas kohtaan Käyttöoikeuksien hallintaa (DRM) käyttävä sisältö (Digital Rights Management (DRM) Content).

4. Varmista, että Toista DRM-suojattua sisältöä (Play DRM-controlled content) on valittuna. Jos se ei ole valittuna, klikkaa sen vieressä olevaa ruutua valitaksesi sen.

5. Käynnistä Firefox uudelleen ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Päivitä Firefoxin liitännäiset

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta kohtaa Valikko (Menu). lisää-painike

2. Klikkaa Lisäosat ja teemat (Add-ons and themes) ja klikkaa sitten Liitännäiset (Plugins).

3. Klikkaa oikealta Asetukset (Settings) asetukset-painike ja klikkaa sitten Hae päivityksiä (Check for Updates).

4. Asenna kaikki saatavissa olevat päivitykset ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käytä Firefoxin virallista versiota

Tämä virhe voi johtua siitä, että tietokoneellesi on asennettu Firefoxin räätälöity versio.

Näin varmistat, että käytät virallista versiota:

1. Seuraa ohjeita poistaaksesi Firefoxin tietokoneeltasi.

2. Lataa ja asenna Firefoxin uusin virallinen versio: