Netflixin käyttäminen TDC:n TV Box ‑digiboksilla

Tervetuloa käyttämään Netflixiä TDC TV Box -digiboksilla! Tästä artikkelista saat tietoa, kuinka voit rekisteröityä palveluun sekä siitä, kuinka voit kirjautua ulos tililtäsi. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet

Netflixiä voi käyttää joillakin TDC TV Box -digibokseilla. Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei elokuvakategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, joka luodaan Netflixin verkkosivulla.

Kuvatarkkuus
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Katso ohjeet siitä, kuinka voit ottaa käyttöön monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa saatavilla olevat tekstitykset, kuulovammaistekstityksen ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni). Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

HDR
HDR-tarkkuuteen kykenevillä laitteilla voi striimata Netflixiä HDR-kuvalla, kun laite on liitetty yhteensopivaan televisioon.

Laitesarja Tuetut alueet Kuvatarkkuus Tekstitys ja ääni
TDC Cisco_KMM3x10 Tanska 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
TDC Cisco_CIS5030 Tanska 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
TDC Tatung_STB2313 Tanska 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
TDC CISCO_ISB2231 Tanska 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
TDC CISCO_ISB2201 Tanska 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
TDC ARRIS_VIP2502EW Tanska 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
YouSee TV Tanska 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
YS-4000 Tanska 4K Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Netflixin käyttäminen

Kun haluat yhdistää TDC:n TV Boxin Netflix-tiliisi, aloita aloitusnäytöltä ja valitse alla olevista vaihtoehdoista.

Yhdistä TV:n sovellusvalikosta

1. Paina kaukosäätimen Menu-näppäintä.
  2. Valitse Sovellukset-valikko (Apps) ja sitten Näytä kaikki -alivalikko (Vis alle).
  3. Valitse Netflix ja paina sitten OK.
  4. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

Yhdistä TV-ohjelmaopaspainikkeesta

1. Paina kaukosäätimen TV-opas (TV Guide) -painiketta.
  2. Valitse kanavaluettelosta Netflix-kanava 222 ja paina OK.
  3. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

Yhdistä kanavalta 222

1. Siirry television kaukosäätimellä kanavalle 222.
  2. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kirjaudu ulos Netflixistä

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Poistu ja kirjaudu ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.
  2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.
  3. Valitse oikealla oleva rataskuvake .
  4. Valitse Kirjaudu ulos.
  5. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  6. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Poistu kirjautumatta ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.
  2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.
  3. Valitse oikealla oleva rataskuvake .
  4. Valitse Lopeta.
  5. Valitse OK.

Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Eräillä TDC:n digibokseilla voi katsella Netflixiä Ultra HD ‑tarkkuudella. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Television, joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑striimauksen kanssa ja liitetty vastaanottimeen HDCP 2.2 tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1 -portin)
  • Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa netflix.com/ChangePlan.
  • Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s.
  • Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai Korkea. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Netflixiä voi tällä hetkellä katsella Ultra HD ‑tarkkuudella seuraavilla TDC:n laitemalleilla:

• YS-4000

Netflix HDR-tarkkuudella

Eräillä TDC:n digibokseilla voi katsella Netflixiä HDR‑tarkkuudella. Suoratoistoon HDR‑tarkkuudella tarvitset:

Netflixiä voi tällä hetkellä katsella HDR-tarkkuudella seuraavilla TDC:n laitemalleilla:

• YS-4000