Miten saan selville, jos TV-sarja tai elokuva on poistumassa Netflixistä?

Netflix julkaisee TV-ohjelmien ja elokuvien voimassaoloajat, jotta sinun on helpompi seurata haluamaasi sisältöä.

Näet voimassaoloajan, jos nimikettä ollaan poistamassa palvelusta 30 päivän kuluessa. Voimassaoloaika on löydettävissä näistä paikoista:

• Elokuvan tai TV-ohjelman tietosivulta.

• Omalta listalta, ellet ole määrittänyt manuaalista lajittelua. (Vain USA)

Useimmilla laitteilla näet myös ilmoituksen poistuvasta sisällöstä parin ensimmäisen sekunnin aikana.

• Ilmoitus näkyy vain seuraavan 30 päivän aikana poistuvissa tv-sarjojen kausissa (tai kokonaisissa sarjoissa).

• Ilmoitus näytetään vain kerran päivässä.

Saat tietoa Netflixiin lisättävistä uusista TV-ohjelmista ja elokuvista seuraamalla meitä Facebookissa tai Twitterissä tai käymällä mediakeskuksessa.

Onko sinulla ehdotuksia TV-sarjoista tai elokuvista? Katso kohta Ehdota TV-sarjoja tai elokuvia.

globe