Netflixin palvelukoodit

Netflix palvelukoodien avulla voimme löytää ja vahvistaa tilisi nopeasti ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun.

Palvelukoodi on voimassa kaksi tuntia siitä hetkestä, kun näet sen ruudulla. Palvelukoodeja on saatavilla seuraavissa laitteissa:

• Televisiot ja mediasoittimet

• Digisovittimet ja Blu-ray-laitteet

• Android-puhelimet ja -tabletit

• iPhone ja iPad

• PlayStation- ja Xbox-pelikonsolit

Etsi palvelukoodi näiden ohjeiden avulla ollessasi kirjautuneena Netflix-tilille.

Televisio tai suoratoistolaite

Etsi palvelukoodi televisiosta tai televisioon yhdistetystä laitteesta näin:

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet tai Asetukset.

3. Valitse Ota yhteyttä tai Asiakaspalvelu.

4. Palvelukoodi on 6-numeroinen luku, joka on lähellä puhelinnumeroamme. Jos palvelukoodia ei näy,ota meihin yhteyttä, niin etsimme tilisi.

Puhelin tai tabletti

1. Avaa mobiililaitteen selain ja mene osoitteeseen netflix.com. Kirjaudu pyydettäessä sisään puhelinnumerollasi ja salasanallasi.

2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Lisää lisää-valikkopainike.

3. Napauta Tili.

4. Napauta sivun alaosasta Palvelukoodi.

5. Palvelukoodi 6-numeroinen luku, joka tulee näkyviin.

Tietokone

1. Siirry osoitteeseen netflix.com.

2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvakettasi profiilipainike ja sitten Tili.

3. Klikkaa sivun alaosasta Palvelukoodi.

4. Palvelukoodi 6-numeroinen luku, joka tulee näkyviin.