Netflix ilmoittaa: Salasanan vaihtolinkki ei valitettavasti kelpaa.

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Salasanan vaihtolinkki ei valitettavasti kelpaa.

Se tarkoittaa yleensä, että laite pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

1. Jos lähetit itsellesi Netflixin salasanan palautusviestejä, poista ne.

Huomautus:
    Poista nämä sähköpostit sekä saapuneista viesteistä että roskakorista.
  2. Kun olet poistanut sähköpostit, siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Tämä kirjaa sinut ulos ja siirtää sinut takaisin Netflixin etusivulle.

3. Mene osoitteeseen netflix.com/loginhelp.

4. Syötä sähköpostiosoitteesi ja valitse sen jälkeen Jatka.

5. Siirry takaisin sähköpostiisi ja seuraa uuden Netflix-salasanan päivitysviestin ohjeita.

Jos ongelma ei vieläkään poistu, käytä toista tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia sähköpostin avaamiseen ja klikkaa sitten linkkiä. Jos ongelma ei ratkea näillä ohjeilla, kokeile toisen sähköpostiosoitteen käyttämistä Netflixissä.