Cast-kuvaketta ei näy, kun yritän katsoa Netflixiä Chromecastilla.

Jos Cast-kuvaketta ei näy, kun yrität katsoa Netflixiä Chromecastilla, syynä on tavallisesti se, että laitteella, jolta yrität lähettää, on tietoja, jotka pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Android-puhelin tai -tabletti

Varmista, että Android-laitteesi on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon kuin Chromecast

1. Avaa Google Home -sovellus Android-laitteellasi.

2. Napauta Laitteet-painiketta (Devices) ruudun oikeassa yläkulmassa.

3. Etsi Chromecast.

• Jos Chromecast on luettelossa, se sijaitsee samassa verkossa.

• Jos Chromecastia ei ole luettelossa, se saattaa sijaita eri verkossa kuin Android-laitteesi. Katso Googlen tukisivustolta ohjeita verkon vaihtamiseen.

4. Kun Chromecast on samassa verkossa kuin Android-laitteesi, kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Kun olet Netflix-sovelluksessa, napauta valikkopainiketta ( tai ) vasemmasta yläkulmasta.

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Kirjaudu ulos.

3. Vahvista, että haluat kirjautua ulos.

4. Kun olet kirjautunut ulos, kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

iPhone, iPad tai iPod touch

Varmista, että iOS-laitteesi on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon kuin Chromecast
  1. Avaa Google Home -sovellus iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

2. Napauta Laitteet-painiketta (Devices) ruudun oikeassa yläkulmassa.

3. Etsi Chromecast.

• Jos Chromecast on luettelossa, se sijaitsee samassa verkossa.

• Jos Chromecastia ei ole luettelossa, se saattaa sijaita eri verkossa kuin iOS-laitteesi. Katso Googlen tukisivustolta ohjeita verkon vaihtamiseen.

4. Kun Chromecast on samassa verkossa kuin iPhone, iPad tai iPod touch, kokeile Netflixiä uudelleen.

Windows- tai Mac-tietokone

Poista Chromen laajennukset käytöstä

Mikäli käytät Chromea, kannattaa ottaa tarpeettomat lisäosat pois käytöstä ennen kuin yrität uudelleen. Poista Chromen laajennukset käytöstä seuraavasti:

1. Kirjoita Chromen osoitekenttään chrome://extensions.

2. Ota valintamerkki pois kaikista kohdista, joissa lukee Käytössä.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen

Mikäli nämä toimenpiteet ratkaisevat ongelmasi, kannattaa ehkä kokeilla laajennusten käyttöönottoa yksi kerrallaan, jotta näet, mikä niistä estää Netflixin sivuston sivujen asianmukaisen lataamisen.