En löydä Cast-painiketta Netflix-sovelluksesta

Jos Cast-kuvaketta ei näy, kun yrität katsoa Netflixiä Chromecastilla, se ei välttämättä ole samassa verkossa mobiililaitteesi kanssa tai ongelma saattaa vaatia vianmääritystä.

Huomautus:
Jos näet Cast-kuvakkeen, mutta Chromecast tai televisio ei tule näkyviin, kun napautat sitä, seuraa näitä ohjeita.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Android-puhelin tai -tabletti

Mobiililaitetta ei voi käyttää Netflixin katseluun televisiolla, jos käytössäsi on mainoksellinen sopimus. Jos haluat käyttää mobiililaitetta Netflixin katseluun televisiolla, sinun on vaihdettava mainoksettomaan sopimukseen.

Tarkista Chromecastin Wi-Fi-verkko

1. Avaa Android-puhelimen tai -tabletin Google Home -sovellus. Jos sinulla ei ole sovellusta, voit hankkia sen Google Play Kaupasta.

2. Napauta vasemmasta alakulmasta Koti-kuvaketta (Home) ja vieritä sivua alas, kunnes löydät Chromecastin.

• Jos Chromecastia ei löydy tai se on offline-tilassa, sinun täytyy ehkä kytkeä se verkkovirtaan tai yhdistää se samaan verkkoon puhelimesi tai tablettisi kanssa. Googlen ohjeessa kerrotaan, miten yhdistät Chromecastin toiseen verkkoon.

• Jos Chromecast on Päällä (On), se on oikeassa verkossa.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä Google Home- ja Google Play -palvelut

Sinun täytyy ehkä päivittää Google Home -sovellus ja Google Play Palvelut -sovellus.

Näin päivität sovellukset puhelimella:

Huomautus:
Jos sinulla ei ole Wi-Fi-yhteyttä tai haluat säästää mobiilidataa, voit myös seurata Googlen ohjeita päivittääksesi sovellukset yksitellen.
  1. Avaa Google Play Kauppa -sovellus.

2. Napauta profiilikuvaketta.

3. Napauta Saatavilla olevat päivitykset -kohdasta (Updates available) Päivitä kaikki (Update all). Jos tätä vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, sovelluksesi ovat ajan tasalla.

4. Kun päivitykset on tehty, kokeile Netflixiä uudelleen.

Sammuta Chromecast ja käynnistä virta uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Kirjaudu ulos ja vahvista napauttamalla Kirjaudu ulos.

5. Kirjaudu takaisin Netflixiin ja kokeile uudelleen.

iPhone tai iPad

Mobiililaitetta ei voi käyttää Netflixin katseluun televisiolla, jos käytössäsi on mainoksellinen sopimus. Jos haluat käyttää mobiililaitetta Netflixin katseluun televisiolla, sinun on vaihdettava mainoksettomaan sopimukseen.

Tarkista Chromecastin Wi-Fi-verkko

1. Avaa iPhonen tai iPadin Google Home -sovellus. Jos sinulla ei ole sovellusta, voit hankkia sen App Storesta.

2. Napauta vasemmasta alakulmasta Koti-kuvaketta (Home) ja vieritä sivua alas, kunnes löydät Chromecastin.

• Jos Chromecastia ei löydy tai se on offline-tilassa, varmista, että se on kytketty verkkovirtaan ja yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon iPhonesi tai iPadisi kanssa. Googlen ohjeessa kerrotaan, miten yhdistät Chromecastin oikeaan verkkoon.

• Jos Chromecast on Päällä (On), se on oikeassa verkossa.

3. Avaa Netflix ja yritä uudelleen.

Sammuta Chromecast ja käynnistä virta uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Windows- tai Mac-tietokone

Poista Chromen laajennukset käytöstä

Jos käytät Chromea, voit ottaa tarpeettomat laajennukset pois käytöstä.

1. Kirjoita osoitekenttäänchrome://extensions.

2. Poista käytöstä laajennukset, jotka ovat käytössä.

Huomautus:
    Chrome-sovelluksissa (Chrome Apps) lueteltuja laajennuksia ei tarvitse poistaa käytöstä.
  3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos nämä toimenpiteet ratkaisevat ongelman, kokeile ottaa laajennukset käyttöön yksi kerrallaan selvittääksesi, mikä niistä estää Netflixiä toimimasta kunnolla.