Cast-kuvake ei näy Chromecastissa

Jos Cast-kuvaketta ei näy, kun yrität katsoa Netflixiä Chromecastilla, tarkoittaa se yleensä sitä, että laite, jolta yrität lähettää, pitää päivittää. Noudata seuraavia omaa laitettasi koskevia vianmääritysohjeita.

Android-puhelin tai -tabletti

Varmista, että Android-laitteesi ja Chromecast ovat samassa verkossa

1. Avaa Google Home -sovellus Android-laitteellasi.

• Ellei sinulla ole Google Home -sovellusta, lataa se nyt.

2. Valitse selaimen vasemmasta alakulmasta Koti-välilehti (Home).

3. Vieritä näyttöä alas Laitteet-osioon (Devices) ja etsi Chromecastisi.

• Jos Chromecast on luettelossa, se sijaitsee samassa verkossa kuin Android-laitteesi.

• Jos Chromecast ei ole luettelossa, se saattaa sijaita eri verkossa kuin Android-laitteesi. Katso Googlen tukisivustolta ohjeita verkon vaihtamiseen.

4. Kun Chromecast on samassa verkossa kuin Android-laitteesi, kokeile Netflixiä uudelleen.

Sammuta laite ja käynnistä se uudelleen.

1. Sammuta virta Android-laitteesta. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä Google Home- ja Google Play -palvelut

1. Avaa Google Play -kauppa.

2. Napauta Valikko (Menu) ja valitse sitten Omat sovellukset (My Apps).

3. Jos luettelossa on Google Home, valitse se ja napauta sitten Päivitä.

4. Jos luettelossa on Google Play -palvelut (Google Play Services), valitse se ja napauta sitten Päivitä.

5. Kun molemmat sovellukset on päivitetty, kokeile Netflixiä uudelleen.

Sovelluksen päivitys voi vaatia laitteen uudelleenkäynnistämisen.

Sammuta Chromecast ja käynnistä virta uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista erikoismerkit

Netflix-sovelluksessa saattaa esiintyä ongelmia, jos Chromecastin nimessä on emoji tai erikoismerkkejä. Korjaa ongelma näin:

1. Avaa puhelimen tai tabletin Google Home -sovellus.

2. Napauta laiteluettelossa olevaa Chromecastisi nimeä.

3. Napauta Asetukset-kuvaketta ja sitten Laitetiedot (Device information).

4. Napauta laitteen nimeä ja poista emojit ja erikoismerkit.

5. Napauta Tallenna (Save).

6. Käynnistä uudestaan Netflix-sovellus ja yritä uudelleen.

Huomautus:
Jos haluat vaihtaa Chromecastin nimen, puhelimen tai tabletin pitää olla samassa Wi-Fi-verkossa Chromecast-laitteen kanssa.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Napauta Netflix-sovelluksessa Lisää lisää-kuvake tai profiilikuvaketta profiilikuvake.

2. Vieritä näyttöä alas ja napauta Kirjaudu ulos.

3. Vahvista valinta napauttamalla uudestaan Kirjaudu ulos.

4. Kun olet kirjautunut ulos, kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

iPhone, iPad tai iPod touch

Tarkista Chromecastin Wi-Fi-verkko

1. Avaa Google Home -sovellus iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

2. Etsi Koti-välilehden (Home) laiteluettelosta Chromecastisi.

• Jos Chromecast on luettelossa, se on samassa Wi-Fi-verkossa kuin iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi.

• Jos Chromecastia ei ole luettelossa, se saattaa käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä kuin iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi. Löydät ohjeet tämän korjaamiseen Googlen tukisivustolta.

3. Kun Chromecast on samassa verkossa kuin iPhone, iPad tai iPod touch, kokeile Netflixiä uudelleen.

Sammuta Chromecast ja käynnistä virta uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista erikoismerkit

Netflix-sovelluksessa saattaa esiintyä ongelmia, jos Chromecastin nimessä on emoji tai erikoismerkkejä. Korjaa ongelma näin:

1. Avaa puhelimen tai tabletin Google Home -sovellus.

2. Napauta laiteluettelossa olevaa Chromecastisi nimeä.

3. Napauta Asetukset-kuvaketta ja sitten Laitetiedot (Device information).

4. Napauta laitteen nimeä ja poista emojit ja erikoismerkit.

5. Napauta Tallenna (Save).

6. Käynnistä uudestaan Netflix-sovellus ja yritä uudelleen.

Huomautus:
Jos haluat vaihtaa Chromecastin nimen, puhelimen tai tabletin pitää olla samassa Wi-Fi-verkossa Chromecast-laitteen kanssa.

Windows- tai Mac-tietokone

Poista Chromen laajennukset käytöstä

Jos käytät Chromea, voit ottaa tarpeettomat laajennukset pois käytöstä.

1. Kirjoita osoitekenttäänchrome://extensions.

2. Poista käytöstä laajennukset, jotka ovat käytössä.

Huomautus:
    Chrome-sovelluksissa (Chrome Apps) lueteltuja laajennuksia ei tarvitse poistaa käytöstä.
  3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos nämä toimenpiteet ratkaisevat ongelman, kokeile ottaa laajennukset käyttöön yksi kerrallaan selvittääksesi, mikä niistä estää Netflixiä toimimasta kunnolla.