Näin kytket Netflix-sovelluksen ilmoitukset päälle tai pois

Valitse, haluatko saada Netflixiltä ilmoituksia TV-sarjoista, elokuvista, suositelluista nimikkeistä ja muista aiheista. Jos haluat kytkeä ilmoitukset päälle tai pois, seuraa mobiililaitteellesi tarkoitettuja ohjeita.

iPhone tai iPad

1. Avaa Asetukset-sovellus (Settings).

2. Napauta Ilmoitukset (Notifications).

3. Etsi ja napauta Netflix.

4. Kytke Salli ilmoitukset (Allow Notifications) päälle tai pois.

Android-puhelimet ja -tabletit

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Sovellusasetukset .

5. Kytke sitten Salli ilmoitukset (Allow Notifications) päälle tai pois.

Voit valita, millaisia pikailmoituksia Netflix lähettää kunkin aikuisten profiilin kohdalla.

1. Siirry selaimessa siihen profiiliin, jonka ilmoitusasetuksia haluat muuttaa.

2. Siirry Tili-sivulle.

3. Valitse profiili Profiilit ja lapsilukitus -valikosta.

4. Valitse Ilmoitusasetukset (Notification Settings).

5. Valitse Hallinnoi pikailmoituksia (Manage Push Notifications).

6. Ota seuraavien kategorioiden ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä jokaisella profiililla:

• Katsomasi sisältö: Uudet kaudet ja jaksot, poistuvat nimikkeet ja kokoelmasi

• Katselusuositukset ja paljon muuta: 10 katsotuinta, viimeksi lisätyt ja nyt Netflixissä

• Kyselyt ja tutkimuskutsut: Kyselyihin ja tutkimuksiin osallistuminen

• Netflix Games: Julkaisut, suositukset ja pelaamiseen liittyvä toiminta

• Netflix.Shop ja tapahtumat: Netflix.Shop-tuotteet ja Netflix-tapahtumat

• Netflix-sovelluksen käyttäminen: Suositellut ominaisuudet, vinkit ja lapsilukko

• Jäsenyystarjoukset: Sopimuspäivitykset ja tilaustarjoukset

• Tilipäivitykset: Tietoturvavaroitukset, laskutusta koskevat ilmoitukset ja aikasidonnaiset ilmoitukset

Voit myös kieltäytyä kaikista viesteistä.