TV-sarjojen ja elokuvien arvioiminen

Voit arvioida katsomasi sisällön peukkutoiminnoilla. Näin saat osuvampia ehdotuksia TV-sarjoista ja elokuvista, joista saattaisit pitää.

Saamme paremman käsityksen sinua kiinnostavasta sisällöstä esimerkiksi seuraavien asioiden perusteella:

• TV-sarjojen ja elokuvien lajityypit

• Aiemmat arviointisi

• Katseluhistoriasi

• Niiden Netflix-jäsenten arvioinnit, joilla on samantyyppinen maku kuin sinulla

Nimikkeen vieressä näkyvä prosentuaalinen osuus osoittaa, kuinka suuressa määrin uskomme osuman vastaavan profiiliasi.

Näin näet aiemmat arviointisi:

1. Siirry verkkoselaimella Tili-sivulle.

2. Avaa Profiilit ja lapsilukitus -asetukset profiilissa, jota haluat tarkastella.

3. Avaa Arvioinnit. Näkyviin tulee lista arvioinneistasi.

Huomautus:
Joissakin vanhemmissa laitteissa Peukku ylös- ja Peukku alas -arviointien sijaan voi näkyä tähtiarviointi. Jos haluat tallentaa Peukku ylös- ja Peukku alas -arviointisi, siirry osoitteeseen Netflix.com tai käytä Netflix-sovellusta.