TV-sarjojen ja elokuvien arvioiminen

Voit arvioida katsomasi sisällön peukkutoiminnoilla. Näin saat osuvampia ehdotuksia TV-sarjoista ja elokuvista, joista saattaisit pitää.

Netflix saa paremman käsityksen sinua kiinnostavasta sisällöstä esimerkiksi seuraavien asioiden perusteella:

• TV-sarjojen ja elokuvien lajityypit

• Aiemmat arviointisi

• Katseluhistoriasi

• Niiden Netflix-jäsenten arvioinnit, joilla on samantyyppinen maku kuin sinulla

Nimikkeen vieressä näkyvä prosentuaalinen osuus osoittaa, kuinka suuressa määrin uskomme osuman vastaavan profiiliasi.

Antamasi arviot auttavat meitä myös suosittelemaan sarjoja ja elokuvia Netflixissä. Android-puhelimissa ja -tableteissa, televisioissa ja verkkoselaimissa eniten myönteisiä arvioita saaneet sarjat ja elokuvat saavat Paljon tykkäyksiä -tunnuksen.

Näin näet aiemmat arviointisi:

1. Mene verkkoselaimella Tili-sivullesi.

2. Avaa Profiilit ja lapsilukitus -asetukset profiilissa, jota haluat tarkastella.

3. Avaa Arvioinnit. Näkyviin tulee lista arvioinneistasi.

Huomautus:
Joissakin vanhemmissa laitteissa Peukku ylös- ja Peukku alas -arviointien sijaan voi näkyä tähtiarviointi. Jos haluat tallentaa antamasi ylä- ja alapeukut, siirry osoitteeseen Netflix.com tai käytä Netflix-sovellusta.