Jeg kan ikke åpne profilen min på datamaskinen.

Hvis du ikke kan åpne profilen din på datamaskinen, er årsaken vanligvis at informasjon i nettleseren må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Mac-datamaskiner

Aktiver informasjonskapsler i Safari

1. Fra Safari-menyen velger du Innstillinger.

2. Velg Personvern (Privacy).

3. Velg Tillat fra nettsteder jeg besøker (Allow from websites I visit) under Informasjonskapsler og nettstedsdata (Cookies and website data).

4. Lukk Innstillinger (Preferences) for å lagre den nye personverninnstillingen.

5. Prøv Netflix på nytt.

Windows-datamaskiner