Netflix-feil (10002)

Hvis du får feilkode 10002 på en iPhone, iPad eller iPod touch, skyldes det vanligvis at informasjon som er lagret på enheten, må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Installer Netflix-appen på nytt
Hvis du avinstallerer appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til startskjermen og trykk og hold nede Netflix-appen.

2. Trykk på Fjern app > Slett app > Slett.

3. Åpne App Store og søk etter "Netflix."

4. Trykk på Netflix, og trykk deretter på skyikonet for å skaffe deg appen. Du må kanskje legge inn Apple ID-passordet. Hvis du har glemt det, kan du følge Apples trinn for å tilbakestille det.

5. Prøv Netflix på nytt når appen er installert.

Merk:
Hvis du ikke finner Netflix-appen etter at du har fjernet den, kan du følge Apples trinn for å laste ned en app på nytt fra App Store.