Netflix viser meldingen "Beklager. Det har oppstått et problem. Prøv igjen senere".

Hvis du får feilmeldingen

Beklager. Det har oppstått et problem. Prøv igjen senere.
Hvis du vil avslutte nettleseren, trykker du på EXIT-knappen på fjernkontrollen. Hvis problemet vedvarer, går du til www.netflix.com/help på en datamaskin.

Det betyr vanligvis at det ikke er noen titler i Min liste (My List). Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Legge til en tittel i Min liste (My List)

1. Gå til Netflix.com på en datamaskin.

2. Hold markøren over en serie eller film, og velg +, eller velg en serie eller film og deretter + Min liste (+ My List).

3. Gjenta dette med så mange titler du vil (opptil 500), og prøv Netflix på nytt.