Netflix-feil U7361-1254-80070057

Hvis du får feilkode U7361-1254-80070057 på en datamaskin eller et nettbrett med Windows 10, skyldes dette vanligvis at du bruker en skjerm som ikke støttes. Netflix støtter bare avspilling på interne skjermer eller via HDCP-kompatible (High-bandwidth Digital Content Protection) skjermer. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Koble fra alle sekundære skjermer

Koble datamaskinen fra alle eksterne skjermer og prøv å spille av serien eller filmen på nytt. Hvis du kan spille av uten problemer, er det sannsynlig at den eksterne skjermen ikke støtter HDCP-kopibeskyttelse.

Hva gjør jeg nå?

Hvis det å koble fra skjermen ikke løste problemet, eller hvis du ikke brukte en ekstern skjerm, bør du kontakte kundeservice.