Betatesting av Netflix-appen på Android

Hvis du vil teste oppdateringer av Netflix-mobilappen for Android før de utgis, kan du delta i betatesting av Netflix i Google Play Butikk. Betaversjonen av Netflix-appen loggfører automatisk feil, krasj og andre ytelsesdata.

Hvis du vil delta, trenger du:

• Et aktivt Netflix-abonnement.

• En Google Play Butikk-konto.

• Google Play-sertifisert Android-mobil eller -nettbrett som ikke er "rooted", og som kjører Android-versjon 7 eller nyere.

Betaprogrammet er begrenset og blir fra tid til annen fullt.

Serier og filmer i beta

Betaappen viser de samme seriene og filmene som er tilgjengelig i landet ditt.

I de fleste tilfeller ser betaappen ut som og fungerer som den offentlige versjonen.

Slik avslutter du betatestingen

Slik forlater du betaprogrammet:

1. Gå til Netflix-testsiden i Play Butikk.

2. Avinstaller betaversjonen av Netflix-appen fra enheten.

3. Installer den offentlige versjonen av Netflix-appen på nytt fra Play Butikk.