Serier eller filmer er for mørke

Hvis en serie eller film er for mørk, eller lysstyrken ikke er høy nok for å kunne se, må du kanskje endre innstillingene for lysstyrke eller High Dynamic Range (HDR) på enheten din.

Mobiltelefon eller nettbrett

Slik endrer du lysstyrke for Netflix på en telefon eller et nettbrett:

1. Trykk på skjermen mens en serie eller film spilles av.

2. Skyv lysstyrkeindikatoren opp eller ned for å øke eller senke lysstyrken.

Du kan også endre lysstyrken på skjermen ved å sveipe ned fra toppen av skjermen og justere glidebryteren for lysstyrke.

TV eller strømmeenhet

Trinnene for å endre lysstyrke- eller HDR-innstillinger varierer vanligvis avhengig av merke eller enhetstype.

Slik finner du trinn som hjelper deg med å endre innstillingene på enheten din:

• Sjekk bruksanvisningen eller instruksjonene som fulgte med enheten.

• Ta kontakt med enhetsprodusenten, eller søk på nettsiden deres for hjelp.

Merk:
Fordi disse trinnene er unike for hver enhet, kan ikke Netflix kundeservice hjelpe deg med å følge trinnene for din enhet.

Dette gjør du

Hvis endring av lysstyrke- eller HDR-innstillinger ikke løser problemet, kan du ta kontakt med Netflix kundeservice for å få mer hjelp.