Netflix viser meldingen "Denne versjonen av Netflix-appen er ikke kompatibel med enheten din. (-13)"

Hvis du får en melding på Android TV-en din der det står

Denne versjonen av Netflix-appen er ikke kompatibel med enheten din. (-13)

Dette skyldes vanligvis at informasjon lagret på enheten må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Android TV

Hvis du får denne feilen på en Android TV-basert strømmespiller eller smart-TV, må du sørge for at du har installert Netflix-appen fra Google Play Butikk.

Hvis du ikke finner Netflix-appen i Google Play Store, betyr det at enheten din ikke er kompatibel med Netflix. Du må bruke en annen enhet til å strømme.

Alle andre enheter

Vi undersøker dette problemet. Du kan kontakte oss for å hjelpe oss med å undersøke problemet.