Netflix sier: Denne tittelen kan ikke vises i ditt område. (22004)"

Hvis du på en iPhone, iPad eller iPod touch får feilmeldingen:

Denne tittelen kan ikke vises i ditt område. (22004))

Dette betyr at du har reist til et land der vi foreløpig ikke tilbyr tittelen du har lastet ned. Vi er underlagt regionale lisensavtaler og rettigheter og kan dermed ikke tilby alle titler for nedlasting i alle land.

Du kan ikke spille av tittelen før du kobler deg til Internett i et land der tittelen er tilgjengelig. I de fleste tilfeller kommer dette til å være landet du var i da du lastet ned tittelen.

Når du får denne feilmeldingen, kan du enten slette tittelen og laste ned noe annet, eller beholde nedlastingen på enheten din. Når du er tilbake i et land der tittelen er tilgjengelig, må du koble deg til Internett og starte Netflix-appen slik at vi kan bekrefte den nye plasseringen din.